GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok şükür cezam bitti. Ben giderken hersey berbatti! dürüst olmak gerekirse cezam bitene kadar hersey daha berbat olur bende yine döner dönmez ceza alirim diye düşünüyordum ama mahpustan çıkan Kuzey Tekinoglu gibi oldum şuan. Döndügümde su Dursun ve ekibi yüzünden 2 ay yoktum diye serzenişte bulunacaktım ama şuan Dursunun başlığında yagina ekmek banılıyordur büyük ihtimal.
Renktaş hiç sorunun sende olduğunu hissetmedin mi.

Bu arkadaşı Galatasarayımızın selameti açısından kurban edip banlayalım cezası bitmeye yaklaşınca icardi ile jakobsu verdik.

Renktaş hiç sorunun sende olduğunu hissetmedin mi.

Bu arkadaşı Galatasarayımızın selameti açısından kurban edip banlayalım cezası bitmeye yaklaşınca icardi ile jakobsu verdik.

Düşünmedim dersem yalan olur.

Az Alkmaar veya her hangi bir Bodrum FK kaybı olursa 1 ay olmak şartıyla tekrar bir mola daha verebilirim.

Gelmemesini anlıyorum Türkiye'ye düşmek işi hala fazlasıyla iyi fakat Hakan istese gelirdi boş yapmış orada.

1731522564637.webp

Kayseri maçına kadar arasız non-stop gideceğiz. Tam 1 ayda 5 deplasman sonrasında 2 hafta ara var.

AZ sonrası takım Cuma sabah İstanbul'a gelir sonra Pazar günü Eyüp maçı iyi denk gelmiş,
Sivas öncesi avrupa maçı olmaması şans, Perşembe avrupa olup Pazar Sivas deplasmanı çok zor geçerdi.

Genel olarak sürekli seyahat halinde olacağımız için oyuncuların yıpranacağı bir dönem olacaktır. Bence sezonu 3 chaptere bölebilirsek 2. sine geldik. İlki milli araların bitişine kadar olan derbileri oynadığımız kısımdı.

2. bölümüde sağlam geçirirsek eğer sonrası zaten bahar, ligde kimse bize çelme takamaz ancak biz kendi hatalarımız ile takılırsak takılırız. Ocağa full gidersek 1-2 yeni transfer ve onların havası ile Nisan ortası şampiyonluğu ilan ederiz, son 2 yıldan çok daha kolay olacak.

1731526539710.webp

Kayseri maçına kadar arasız non-stop gideceğiz. Tam 1 ayda 5 deplasman sonrasında 2 hafta ara var.

AZ sonrası takım Cuma sabah İstanbul'a gelir sonra Pazar günü Eyüp maçı iyi denk gelmiş,
Sivas öncesi avrupa maçı olmaması şans, Perşembe avrupa olup Pazar Sivas deplasmanı çok zor geçerdi.

Genel olarak sürekli seyahat halinde olacağımız için oyuncuların yıpranacağı bir dönem olacaktır. Bence sezonu 3 chaptere bölebilirsek 2. sine geldik. İlki milli araların bitişine kadar olan derbileri oynadığımız kısımdı.

2. bölümüde sağlam geçirirsek eğer sonrası zaten bahar, ligde kimse bize çelme takamaz ancak biz kendi hatalarımız ile takılırsak takılırız. Ocağa full gidersek 1-2 yeni transfer ve onların havası ile Nisan ortası şampiyonluğu ilan ederiz, son 2 yıldan çok daha kolay olacak.

Ekli dosyayı görüntüle 268085
Eyüp maçını pazartesiye aldırmak lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt