Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.273
- 18.438
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mertens yerine oynar kanat oynar orta sahada bile oynatırsın. Joker oyuncuymuş bende soğuktum da okan buruk bu özellikleri sebebiyle istiyor yüksek ihtimal.biz bu ariası alırsak kimi kesecez
Silva da cikmadi portekizden. bu bisey ifade etmez bence. Tam sistem oyuncusu gibi.27-28 yaşında
güney amerikadan çıkmamış
ingilizce bilmiyor
mevki gereği aşırı elzem bir tra
bu adamı alan haindir
silva kimSilva da cikmadi portekizden. bu bisey ifade etmez bence. Tam sistem oyuncusu gibi.
Boyu da 1.60Arias bence tam bizim sistemlik futbolcu.
Çalım var
Güç var
Press var
Tüm çizgiyi kullanma var
Kondisyon tavan
Yaw o zaten Avrupa'daSilva da cikmadi portekizden. bu bisey ifade etmez bence. Tam sistem oyuncusu gibi.
Senin sonun Ahmet Dy biliyon dimiAdımı Ahmet Dybala yapar mısınız???

Vallah benim transferde 2 önemli kriterim var.27-28 yaşında
güney amerikadan çıkmamış
ingilizce bilmiyor
mevki gereği aşırı elzem bir tra
bu adamı alan haindir
İzler miyiz @Oral Severfenerbahçe - zenit maçını TRT1 yayınlayacakmış. yapıya bak sen! devlet televizyonunun birinci kanalı hazırlık maçı yayınlıyor.
Ifbli mi oldunAdımı Ahmet Dybala yapar mısınız???
Güney amerikada olması çok büyük problem yaVallah benim transferde 2 önemli kriterim var.
1- takımının ve liginin en iyi oyuncularından biri olması. (Lig min bizim ligin seviyesinde olacak)
2- taraftarlarının oyuncu hakkındaki yorumları. Tüm taraftarlar olumlu anlamda hemfikirse ok.
Bu iki kriteri sağlıyorsa banko iyi topçudur. Bu iki kriteri sağlayıp da katkı vermeyen topçu yoktur muhtemelen.