GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Güney amerikada olması çok büyük problem ya

herifin farklı kıtaya alışması 1 yıl sürer zaten
O açıdan sıkıntı olmaz bence ama direkt 11e monte etmek zorunda kalacağımız maliyetli bir transfere gerek yok devre arasında bence de. 15e arias almak yerine bruma tarzı bir transfer kovalanabilir kadro dinamikleri açısından da daha iyi olur

devre arasında mutlaka orta saha transferi olmalı. Torreira veya sara’nın olası bir ceza-sakatlık durumunda iyice patatese bağlarız orada. Berkan idare eder diyorduk o da fabrika ayarlarına dönmüş.

Osimhenin aralık sonunda eleme maçları var,eger giderse ts ve kayserispor maçlarını kaçırıyor

Güney amerikada olması çok büyük problem ya

herifin farklı kıtaya alışması 1 yıl sürer zaten

Bir sürü parametreden bahsedebiliriz tabi. Alex de full Brezilya içi oynadı, bir kere Parma'ya gitti tutunamadı mesela ama Fb'ye geldi bayağı tuttu yani.

Ben oyuncunun sahada verdiğini beğendim. Bu arada maliyet olarak bayağı iddialı bir transfer aynı Gabriel Sara gibi. O kısmı beni de ürkütüyor.

Bu İcardi-Wanda-Keko repçi olayında taraf olan bildiğin maldır.

İlişkilerde bin tane haklı/haksız davranış biçimi oluyor. Bire bir şahit olduklarımızda bile kim haklı kim haksız karar veremeyiz çoğu zaman. Öyle karmaşık işler.

Ki arada acayip bir kültür farkı, her şeyden önce çocuklar ve ciddi popülarite ve para var. O yüzden bir türk taraftarın kafasının basacağı bir konu değil bu.

Bundan tatmin olup da olayı gs-fb rekabetine bağlamaya çalışan, bundan zevk alan da, gs'ın son yıllardaki dominasyonunu çekemeyen, İcardi gibi bir ikonun şamaroğlanı yaptığı süzme bir eziktir.

Bizi işin futbol ayağı ilgilendirir ve işin futbol ayağında gerçek olan şudur:

İcardi iki senedir saha içinde ligi domine etmiştir. fb'yi zaten şamaroğlanı yapmıştır. Fb'in çakma İcardi projesi "beni sev ceku" işinin de içinden geçmiştir. Gol kralı olmuştur. Fb başkanı ile aleni maytap geçip rezil etmiştir.

Bu g yanığınızı, tarlabaşında yolda görseniz yolunuzu değiştireceğiniz tinerci tipli bir adamdan medet umarak söndürmeye çalışmanız acınası oluyor ezikler. :)

Bu İcardi-Wanda-Keko repçi olayında taraf olan bildiğin maldır.

İlişkilerde bin tane haklı/haksız davranış biçimi oluyor. Bire bir şahit olduklarımızda bile kim haklı kim haksız karar veremeyiz çoğu zaman. Öyle karmaşık işler.

Ki arada acayip bir kültür farkı, her şeyden önce çocuklar ve ciddi popülarite ve para var. O yüzden bir türk taraftarın kafasının basacağı bir konu değil bu.

Bundan tatmin olup da olayı gs-fb rekabetine bağlamaya çalışan, bundan zevk alan da, gs'ın son yıllardaki dominasyonunu çekemeyen, İcardi gibi bir ikonun şamaroğlanı yaptığı süzme bir eziktir.

Bizi işin futbol ayağı ilgilendirir ve işin futbol ayağında gerçek olan şudur:

İcardi iki senedir saha içinde ligi domine etmiştir. fb'yi zaten şamaroğlanı yapmıştır. Fb'in çakma İcardi projesi "beni sev ceku" işinin de içinden geçmiştir. Gol kralı olmuştur. Fb başkanı ile aleni maytap geçip rezil etmiştir.

Bu g yanığınızı, tarlabaşında yolda görseniz yolunuzu değiştireceğiniz tinerci tipli bir adamdan medet umarak söndürmeye çalışmanız acınası oluyor ezikler. :)
Olayı futbola çeken firavun faresine karşı taraf olmak vazifemizdir.

tuna köseyse
veli baltacıdır arkadaş
1731667870460.webp

puhaha iyi çocuk emreye bak nasın kendini acındırarak anlatıyor.

Vallah benim transferde 2 önemli kriterim var.

1- takımının ve liginin en iyi oyuncularından biri olması. (Lig min bizim ligin seviyesinde olacak)

2- taraftarlarının oyuncu hakkındaki yorumları. Tüm taraftarlar olumlu anlamda hemfikirse ok.

Bu iki kriteri sağlıyorsa banko iyi topçudur. Bu iki kriteri sağlayıp da katkı vermeyen topçu yoktur muhtemelen.

2. Kriter çok iyiymiş yalnız

Raspadoriyi falan geçelim abi mertensin bizdeki rolüyle en ufak alakası yok gerçi bizdeki mertensle napolideki mertens de çok başka adamlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt