GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amorim almaz Yunus'u onu demek istedim. Amorim'in Manu'ya ilk transferleri kanat bek olur muhtemelen.
Yunus tarzında top hakimiyeti yüksek, dribling yeteneği yüksek adamı guardiola ve amorim tarzı hocalar çok sever bence. İlk istediği mevki olmaz belki ama yunusu istemesi anormal olmaz bence

amorimin ilk alacağı adam gyokestir bence.Orda dengeleri sarsabilecek bir santrafor

Satılan her oyuncu = AL kupasına vedadır . Yusuf ve Jelert haricinde herkes lazım

Bu Borja gözümüzün önündeydi fena da değildi ama o dönem alalım desek taraftar linç ederdi yönetimi.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bu Borja gözümüzün önündeydi fena da değildi ama o dönem alalım desek taraftar linç ederdi yönetimi.

O dönem yabancı sınırı neydi acaba? 12+2 ise +2 için alınıp denenebilirdi. Ama daha azdı sanırım. Önerenler de vardı aslında Borja büyük maçlarda sürekli göze çarpan bir oyuncuydu.

O dönem yabancı sınırı neydi acaba? 12+2 ise +2 için alınıp denenebilirdi. Ama daha azdı sanırım. Önerenler de vardı aslında Borja büyük maçlarda sürekli göze çarpan bir oyuncuydu.
Aynen dostum o dönem önerildiğini bende hatırlıyorum yabancı sınırı gençleri alıp deneme konusunda elini çok bağlıyor kulüplerin.

Aynen dostum o dönem önerildiğini bende hatırlıyorum yabancı sınırı gençleri alıp deneme konusunda elini çok bağlıyor kulüplerin.

Aynen + olayı en saçma iş mesela. Tribünde neden yabancı oturtursun yap 14-15 gençlerde denensin. Bazı şartlarla sınırsız diyorlar şimdide ama denilen şartlarsa İcardi vb. oyuncuları izleyemeyeceğiz sanırım o da çok saçma iş olacak. Terim'in ilk başta getirdiği sistem değişmeden en iyisiydi yabancı sayısına göre tescil bedeli ödeniyor sonra o ödenen tescil bedelleri ligde yerli oyunculara verilen sürelere göre dağıtılacaktı sanırım ama o kısım sonradan kaldırıldı oysa hem yerli oynatanı ödüllendiren hem de kulüpleri yabancı konusunda rahatlatan gayet işlevsel bir sistem olabilirdi.

Altyapıdan yıllardır oyuncu cikaramamiz büyük rezillik, boşu boşuna para harcıyoruz altyapidakilere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt