Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok sanmıyorum hocayla mı yoksa başka bir sebepten mi? Kadro dışı orada o yüzden 7-8'e bırakabilirler gibi.Ona cok para isterler
34 milyon euroya almışlar.17-18 yaşında Arjantin ve Brezilya'daki genç yetenekleri artık hemen alıyorlar. Vitor Rogue gibi de çıkabilir sonunda olgunlaşmadan almaları bence hatalı bir de ucuza da almıyorlar sonuçta.
7-8 e gözü kapali alinirYok sanmıyorum hocayla mı yoksa başka bir sebepten mi? Kadro dışı orada o yüzden 7-8'e bırakabilirler gibi.
@Hakan Kuzu Hakan'ımın odasında Lyon'a ait atkı gibi eşyalar var mı Batuhan'ım yavkafalar yine pırıl pırıl
Uygun fiyata olur da bence Jelert'ten kötü oyuncu.Kumbedi yi ucuza kapabiliriz
Jelertden kötü mü, zoru basarmisUygun fiyata olur da bence Jelert'ten kötü oyuncu.
Potansiyelli idi özellikle ilk çıktığında ama ondan sonra doğru dürüst oynamadı sanırım. Jelert'in fazla küçümsendiğini düşünüyorum City, Munih karşısında falan izledim bu oyuncuyu bazı uyum sorunları, sistemsel sorunlar yada fiziksel oyuna daha uyum sağlama gibi sorunları olabilir ama Jelert'in bu sorunları aşınca formayı alıp bir daha vermeyeceğini düşünüyorum ben.Jelertden kötü mü, zoru basarmis
Takip etmedim ama baya potansiyelli deniyordu
@Hakan Motz
Nasilsin adas
Lyonda cherki dışında alıp 11e koyarım diyeceğim bi adam yok gibiSağ bek için Niles yada Kumbedi var. Kanat oyuncuları var fırsat olabilecek. Cherki Liverpool yapacak gibi o yüzden ona pek odaklanmak doğru olmaz. Caqueret var ama yedek için gereksiz lüks ve pahalı olur. Genç kanatları var Nuamah ve Fofana gibi yüksek ücret isterler o yüzden riskli olurlar bence zira yetenekli olsalar bile oyun aklı olarak pekte iyi sayılmazlar.
İyi potansiyelli oyuncular var ama isteyecekleri parayı veremeyiz. 2. forvet olarak Gürcü oyuncuları var mesela adının yazılışı zor olan.Lyonda cherki dışında alıp 11e koyarım diyeceğim bi adam yok gibi