GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kanaryaliska haberleri çalım işi değildir umarım

Alın gelin gözümüz resital görsün

Umarım Fener alır, bizde işi yok çünkü
Geçen sene bi izliyim dedim talişkamızı

Herkes bitik mitik diyodu

Bi izledim herif hala taş gibiydi,cr7 bile bunun ve oynadığı topun yanında osimhenden sonraki batşuayi gibi sönük kalıyodu,cr7 nin bunu kovdurmak istediği haberlerinin sebebini de o an anlamıştım

Eğer 1 senede bitmediyse osimhene tam eküri olacak adam

@Adnan Korkut nasıl?

Curtua
Boey sançez alaba maatsen
Sancho lavia sara coman
Talişka osimhen

Futboldan anladığın için sana soruyorum

37 yasında her mac kopek gibi kosan, yeri geldi mi 60 mt rakibi kovalayan,akabinde hucumda is goren,prof lugun kitabını yazmis mertenz in yerine top ayagina gelince is yapmaga gayret eden,onun disinda oyunla ilgisi olmayan,meblag hesabına gec yatinca g.tu basi ayri oynayan herifi #istemiyoruz

sn.buruk un da tercih etmeyecegi acik bi hadise

Geçen sene bi izliyim dedim talişkamızı

Herkes bitik mitik diyodu

Bi izledim herif hala taş gibiydi,cr7 bile bunun ve oynadığı topun yanında osimhenden sonraki batşuayi gibi sönük kalıyodu,cr7 nin bunu kovdurmak istediği haberlerinin sebebini de o an anlamıştım

Eğer 1 senede bitmediyse osimhene tam eküri olacak adam
Ben yeteneklerine birsey demedim ki, herifin oyun stili bizim gibi oynayan takimlarda isi yok. Sahada serbest takilan bir oyuncu kendisi boyle bir rolu bizim takimda ustlenemez bizim Okanball sisteminde oyle bir oyuncuya gerek yok.

Maas kismina girmiyorum bile isin ekonomik tarafi da kaale alininca o parayi Fener verip alsin diyorum. Zaten aidiyet duygusu az olan biri , sirf para icin oynayan topcu oldugunu bir cok kez dile getirildi. Bosuna yillardir Arabistan'da takilmiyor.

Sponsorluk anlaşmalarımızla ülke ekonomisinide kurtaracağız

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Arias doğruysa Sallai ve sağ bek ile Avrupa için orta sahaya hak yok. Gerçi sadece 2 hak var yazan da vardı. O zaman daha kötü

Paranın kaynağı mı kulüp geçen sene 8 milyar lira para kazanmış. Daha bu seneki sponsor kaynaklı ek gelirler hariç. 2 milyar da burdan indirsek 10 milyar eder. 300 milyon euro para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt