GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fred defansif kesiciliğini köreltti, Tadic desen savunma kısmında zaten yok, Dzeko eytli. Birde bu kadroya basmayan Taliscayı alacaklar hepten oturur bunlar şapa. Bir iki uzaktan, bir ikide kafa golü atar sonra yatar aşağı Talisca.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Ne iyi takımız ya en keyifle izlediğim sezon bu sezon oluyor vallahi. Okan Hoca düzeltti bir şeyleri sağ ol hocam sağ ol takım.

Gooooooooooooooooooooooooollllll

Yazmayı özledim bitsin artık bu aralar

Erik ten Hag, Manchester United'da 3 yılda 600 milyon sterlinden fazla para harcadığı için Ruben Amorim'e transfer bütçesi çıkarılamıyor. (ESPN)
Devre arası transfer yapmayacaklar yüksek ihtimal. Oyuncu satabilirlerse kanat bek almayı düşünüyorlarmış sanırım. Yazında oyuncu satışı ile bütçe oluşturmaya çalışacaklarmış. Amorim'in bunların teklifini kabul etmesi de şaşırtıcı bence devre arası değil ama sezon sonu için öyle yada böyle bütçe vereceklerdir.

Bir bek ve bir kanat transferi icin calisiyor yonetim. [Defansif] orta saha transferini sezon sonuna birakacaklar gibi, zaten istesek bile kontenjanda yer acamazlar devre arasinda.

Nesrine o paraları verecek keriz yok araplarda ,ziyech gibi ünlü isme bile vermediler öyle paralar

Araplar iş yapacak ve büyük isimlere iyi bonservis veriyor

Nesrine o paraları verecek keriz yok araplarda ,ziyech gibi ünlü isme bile vermediler öyle paralar

Araplar iş yapacak ve büyük isimlere iyi bonservis veriyor
Bu malum takım zaten topçularını hep ederinin çok üstünde sattı, malum holding gücü ve prestiji sayesinde. Büyük ihtimalle iyi menajerler de ayarlamışlar satış yapmaları için

Krepin Diatta'yı biliyoruz da bu hesabı bilmiyorum. Boş gibi görünüyor zaten, geçmişi yok bir şeyi yok, başka bir hesap satın alınıp isim değiştirilmiş de eski hesap kim bilmiyorum. Bahsi geçen isimlerin de birbirine benzer hiçbir yönleri yok. Kuru sıkı gibi tweet
Krepin Diatta nasıl olurdu, Monacoda tutmadı aşısı.. prime Onyekuru izletebilir gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt