Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.119
- 25.456
- 3.183
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orban arıza bi herif değil mi ya niye istiyoz bunu
Beni sevmeye niyetli misin jaferOrban arıza bi herif değil mi ya niye istiyoz bunu
Ne dedigini anliyorum ama her seyi mukemmel yapan bir klup yok. Kaldi ki bu bir yarisma ve her sene yeniden basliyor. Sezon sonunda gorucez.Alınan skorlar yapılan osimhen transferi bence çok şeyi halının altına süpürdü bence kulüp çok kötü yönetiliyor
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu John ariasta hoca ne gördü çok merak ediyorum Copa Americada bildiğin takımın en vasatlarindandi
Hoca o kadar cok programa katiliyorki konu bile açılmıyor gscde, ilgide azJelert sorulabilir
Tetikte kalalim
Forum zaten bitmek üzere üstadHoca o kadar cok programa katiliyorki konu bile açılmıyor gscde, ilgide az
Forum bitmez abartma.Forum zaten bitmek üzere üstad
2026’yı görmez bence kapanması
Ugur iz’in youtube yayinina yönelmesi lazim
Hoca o kadar cok programa katiliyorki konu bile açılmıyor gscde, ilgide az
Hep aynı şeyi soruyorlar. En iyi soruları Volkan Demirel 15 dkda sordu saha içine dair. 3412yi ilk o programda duydukForum zaten bitmek üzere üstad
Bek dediğin eren elmalimi. Sağ bektir herhaldeBir bek ve bir kanat transferi icin calisiyor yonetim. [Defansif] orta saha transferini sezon sonuna birakacaklar gibi, zaten istesek bile kontenjanda yer acamazlar devre arasinda.
Hocaya güvenmekte yarar var. Sara için de şöyle böyle dendi, işin sonunda harika bir oyuncu oldu çıktı.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
bitmez yaw Okan Mason teklif yapmıştı en kötü o alır.Forum zaten bitmek üzere üstad
Bir bek ve bir kanat transferi icin calisiyor yonetim. [Defansif] orta saha transferini sezon sonuna birakacaklar gibi, zaten istesek bile kontenjanda yer acamazlar devre arasinda.