GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben Sara'nin bir maçını bile izlememistim ama Ariasi izledim .. Hocaya elbet güveniyorum ama Jelert de onun onayladığı bir isimlerdi unutmayalım

Her transfer tutacak siye bir kaide yok. Ayrıca Jelert 3. alternatifmiş ki daha pek oynadığını göremedik. O yüzden kesinlikle yanlış transfer demem. Doğru düzgün izleseydik de yorum yapabilseydik.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Hocanın konuşmaları için neden başlık acilmiyor ,ali koç konuşsa tercüman konuşsa başlık açanları gördük zamanında

Her transfer tutacak siye bir kaide yok. Ayrıca Jelert 3. alternatifmiş ki daha pek oynadığını göremedik. O yüzden kesinlikle yanlış transfer demem. Doğru düzgün izleseydik de yorum yapabilseydik.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

İnşallah sadece Copa'da vasat oynamıştır ..

Dursun Özbek barış için teklif gelmedi demişti okan buruk teklif geldi ama göndermedik dedi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dursun Özbek barış için teklif gelmedi demişti okan buruk teklif geldi ama göndermedik dedi

Gelen teklif belirlenen fiyatın altında olduğu için başkana gitmeden reddedildi diye haber çıkmıştı Özbek'in açıklamasından sonra. Takımda N.Forrest demişlerdi sanırım.

Hakemler konusunda aleyhimizede lehimizede hatalar yapılıyor diyor. Yav şöyle konuşma sonra daha beterini yapiyorlar

Dursun futbolla alakali ilk 11'i bile sayamaz. Buna imzaya getiriyorlar sadece geri kalan işlerde bilgisizdir onun işi florya kemerburgaz tesislerinin yapımı.

Mac baslayacak okan hocaya hâlâ ayni sorulari soruyorlar

Evet arkadaşlar bugün herkes 45 cm’i yedi mi? Osimhen için bu fedakarlığı yapmamız gerekiyor. Günde bir kez, çok değil.

IMG_6279.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt