Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan Hoca dün TRT Sport 'a verdiği röportajda devre arası transferleri sorulduğunda Avrupa listesine en fazla 3 oyuncu ekleyebildiğimizi söyleyip zaten bunlardan birini Sallai için kullanacağını geri kalan 2 transfere bakıyoruz gibi bişey söyledi
Muhtemelen 1 tanesi o hücumda her yerde kullanabileceği oyuncu Arias veya o modelde bir oyuncu olur diğerinin de bek oyuncusu olacağına inanıyorum
Mesela Jakobs 'un sakatlığı göz önüne alınırsa bir sol bek transferi yapılabilir.
Bende baya sasirdim ona yalnizabi ne sıkıcı bi haftaydı ya
ugur iz bile voleybol analizi yapıyordu birkac gün önce satır satır
Youtube'da her yerde haftalık voleybol programı var. Şu an Türkiye'de en çok izlenen 2. spor oldu.Bende baya sasirdim ona yalniz
Tvlerde bile voleybol.yorumcusu yok
abi ne sıkıcı bi haftaydı ya
ugur iz bile voleybol analizi yapıyordu birkac gün önce satır satır
Bence Okan Hoca hem dörtlü hem üçlü savunmayı kullanacak maçlara göre. Mesela Elfsborg 'a karşı üçlü oynarken üçlü oynayan bir takıma karşı üçlü oynamak daha kolay demişti veya dün Trt Spor'da Tottenham 4-3-3 oynadığı için orada İcardi&Osimhen ve arkasında Mertens ile Tottenham 'ın 2 stoperi ve defansif orta sahası Bissouma 'ya doğrudan bire bir oynayabildik dedi.Bir tane stoper bek oynayan oyuncu, bir tane de kanat yeterli olacaktır. 3-5-2 devamsa, önemli olan alınan adamların çok mevkide oynamasi
Bir tane stoper bek oynayan oyuncu, bir tane de kanat yeterli olacaktır. 3-5-2 devamsa, önemli olan alınan adamların çok mevkide oynamasi
Aslında Arias gelirse kağıt üzerinde 3-4-2-1 için uygun bir takım oluyoruzbiri arias herhalde
Evet üstad maalesefHadi ya, Kayseri'de 3 stoper yok mu bu haftaki macta?
Okan Hoca dün TRT Sport 'a verdiği röportajda devre arası transferleri sorulduğunda Avrupa listesine en fazla 3 oyuncu ekleyebildiğimizi söyleyip zaten bunlardan birini Sallai için kullanacağını geri kalan 2 transfere bakıyoruz gibi bişey söyledi
Muhtemelen 1 tanesi o hücumda her yerde kullanabileceği oyuncu Arias veya o modelde bir oyuncu olur diğerinin de bek oyuncusu olacağına inanıyorum
Mesela Jakobs 'un sakatlığı göz önüne alınırsa bir sol bek transferi yapılabilir.
En azından lig için alsınlarBekten ziyade merkeze adam alınmalı yani Demirbay ile Berkan'ın son hallerini görünce Sara-Toreira ile kalan 30-35 resmi maçı çıkarmamız sürpriz olur, oraya oyuncu şart.
dayııııdemirbay devre arasında ayrılmak da istiyormuş süre bulamadığı için sanırım. cidden merkeze de oyuncu şart. ee bek olarak da jakobs'un sakatlık problemi + jelert'in durumu... bek de lazım net şekilde.