GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Screenshot Capture - 2024-11-21 - 02-31-29.webp

Her takımda çok pozisyonlu oynayan 1-2 tane oyuncu olması faydalıdır. Biz bunun ekmeğini geçmişte çok yedik. Hem oyuncu yedeklemek açısından hem de oyun içerisinde sakatlık veya taktiksel nedenlerle değişiklikler yapmak gerektiğinde birden çok pozisyonu bellirli bir standart ile oynayan oyuncular esneklik sağlıyorlar.

Fazlası ile zarar oluyor genelde. Zira bir oyuncunun en iyi bildiği işin 9/10 performansla yapması mı yoksa 3 farklı pozisyonu 6-7/10 performansla yapması mı? Okan Buruk bir şeyler deniyor Galatasaray üzerinde. Belki biraz fantezi, belki icat çıkartmak ancak takımın kanat bekleri kanat beki gibi konumlanmıyor, stoperleri stoper gibi konumlanmıyor, açıkları açık gibi konumlanmıyor. Herkes bir başka mevkiye geçip 6-7/10 değil 7-8/10 performans ortaya koyuyor.

Mesela;

-Yunus kağıt üzerinde kanat beki gibi gözüküyor. Ancak adamı bir pozisyonda iç olarak görüyoruz, diğer pozisyonda bek, bir başkasında forvet arkasında.
-Sara bir 8 numara olmasına karşın 6 rolüne de giriyor, bir bakmışsın çaprazdan ceza sahasına deplase olan oyuncu rolüne soyunmuş.
-Abdülkerim sol beke kayabiliyor, bindiriyor, orta kesiyor.

Şu ana kadar Okan Buruk birden fazla pozisyonu oynayacak oyuncu olarak elinde sadece Kaan Ayhan ile idare etti. BAY, Yunus Akgün ve Berkan ise eğitim ile farklı mevkilere devşirildi. Farklı pozisyonları ne kadar başarılı icra ettikleri tartışılır ancak şu ana kadar sonuç almayı başardık.

Eğer biz bu oyunu geliştireceksek, çok pozisyonlu oyuncular almaya devam etmemiz lazım. Bunun zararı yarın bir gün Okan Buruk bu kulüpten ayrılır giderse ve yerine oyuncularından net görevler ve o görevlerde de yüksek verim isteyen bir teknik direktör getirilirse büyük çöküş ile karşı karşıya kalabiliriz. Her teknik direktör Okan Buruk kadar yerleşim konusunda esneklik tanımıyor oyuncularına.

Haluk yurekli 1 saat önce kendi kanalinda canli yayindaydi

Simdi de 343’te canli yayinda

Büyük adamsin :hat:

bana karşı bazılarının düşmanlıklarını zaten biliyorum ben
ama dostlarıma ne oluyor?
hakkaten Tanrım beni dostlarımdan korusun
ben hakkaten düşmanlarıma hazırlıklıyım zaten
ama bu lafı hakikaten söylemek istiyorum
Allahım seni beni dostlarımdan koru

Karıncaya sormuşlar, nereye gidiyorsun?
Hacca gidiyorum demiş küçük karınca.

-Ohoo demişler,
-Sen bu hızla ölene kadar da varamazsın ki hacca.

-Olsun demiş karınca,
-varamasam da yolunda ölürüm

Sizinki de o hesap

Umarım iyi ve zamanında Erden Timur'un dediklerini içinde barındıran GS'ye fayda sağlayan bir uygulama olur. Elmas'ın ki eksik olan bir uygulama olmaz.

İyi kaleci. Brezilyalı. Üstelik canımız ciğerimiz Taffarel'in yanında takılıyor bir süredir.

Ancak bir kaleciye göre fazla sakatlanıyor sanki bu arkadaş. Son 3 sakatlığı uyluktan olmuş hep. Baya maç kaçırıyor. Bizim kenarda eş kalitede yedeğimiz olmayacak sonuçta.

Umarım iyi ve zamanında Erden Timur'un dediklerini içinde barındıran GS'ye fayda sağlayan bir uygulama olur. Elmas'ın ki eksik olan bir uygulama olmaz.

Tüm takımların maç fikstürlerine ulaşabilelim yeter benim için. Yan branşların fikstürünü bulmak için 4 dönüyorum internette. Fonksiyonel olmalı.

Tüm takımların maç fikstürlerine ulaşabilelim yeter benim için. Yan branşların fikstürünü bulmak için 4 dönüyorum internette. Fonksiyonel olmalı.
1732202007619.webp

galatasaray.org'daki bu tabloda kırmızı renkli günler takımların maçlarının olduğu günler. mouse'u üzerine getirdiğinde hangi takımın maçı var gösteriyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt