GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ekli dosyayı görüntüle 268458
galatasaray.org'daki bu tabloda kırmızı renkli günler takımların maçlarının olduğu günler. mouse'u üzerine getirdiğinde hangi takımın maçı var gösteriyor.
Defalarca baktım buraya yoktu voleybol maç fikstürü. Flashscore çok daha güncel.

Screenshot Capture - 2024-11-21 - 18-15-37.webp

Tüm takımların maç fikstürlerine ulaşabilelim yeter benim için. Yan branşların fikstürünü bulmak için 4 dönüyorum internette. Fonksiyonel olmalı.
Fikstür, forum tarzı bir bölüm belki yada direk yönetime fikirlerin sunulabileceği bir yer, Store, Gspara, bilet alımı zaten olmalı. Bunun dışında mobil oyunlar olur mesela oynadıkça belirli süre veya seviyede indirim, yada hediye kazanabileceğin şekilde olabilir. En önemlisi bunlar olurken düzgün ve stabil çalışmalı. Video falan işi Youtube'ta olduğu için burada olmasına gerek yok mesela. Üyelik olanlara ekstra bir kaç ödül ve ayrıcalık olmalı tabi çekiliş ile ödül, antrenmana çağrılma vb. gibi. İyi bir uygulama olmasını umuyorum ama resmi sitenin mevcut halini görünce beklentim de pek yok açıkcası. Yoksa mobilden sanal müze, stad turu vb. gibi bir çok şey daha düşünülebilir mesela. Bu arada her halükarda o yıllık 20 milyon euro gelir falan gerçek dışı tabi bunu bilmek lazım.

Fikstür, forum tarzı bir bölüm belki yada direk yönetime fikirlerin sunulabileceği bir yer, Store, Gspara, bilet alımı zaten olmalı. Bunun dışında mobil oyunlar olur mesela oynadıkça belirli süre veya seviyede indirim, yada hediye kazanabileceğin şekilde olabilir. En önemlisi bunlar olurken düzgün ve stabil çalışmalı. Video falan işi Youtube'ta olduğu için burada olmasına gerek yok mesela. Üyelik olanlara ekstra bir kaç ödül ve ayrıcalık olmalı tabi çekiliş ile ödül, antrenmana çağrılma vb. gibi. İyi bir uygulama olmasını umuyorum ama resmi sitenin mevcut halini görünce beklentim de pek yok açıkcası. Yoksa mobilden sanal müze, stad turu vb. gibi bir çok şey daha düşünülebilir mesela. Bu arada her halükarda o yıllık 20 milyon euro gelir falan gerçek dışı tabi bunu bilmek lazım.
İnsanların sosyal anlamda organize olabileceği bir sözlük/forum çok iyi olur. Maçlara seyirci çekme konusunda büyük katkısı dokunur.

İnsanların sosyal anlamda organize olabileceği bir sözlük/forum çok iyi olur. Maçlara seyirci çekme konusunda büyük katkısı dokunur.
Çok güzel olur gerçekten ama resmi siteyi bile yenilemeyen, güncel hale getirmeyenler bunu yağabilir mi? Bu konuda çekincelerim var.

GS Future (Dijital): Çocukluk Aşkımsın - Online Müze, Ömürlük Kombinem - Ali Sami Yen Stadyumu’nun 3D şekilde basılması sağlanacak ve ömürlük koltuk kombineleri satılacak. Augmented Reality kullanarak herkese kendi Ali Sami Yen Stadyumu üzerinden 3 boyutlu olarak tarihi maçlar canlandırılacak.
Zamanında böyle şeylerin olacağı da söylenmişti mesela diğer özelliklere ek olarak. Erden Timur bahsetmişti daha ilk seçim döneminde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt