GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Net borç mu yoksa toplam yükümlülük mü bu. İkisi karışıyor sürekli.
Toplam yükümlülük

B5DB720E-8502-48D8-B802-98244B9E58EB.webp

Fener ve 8jk toplam borcu aciklamiyorlar alacak farkını acikliyorlar galiba
Bizde öyle yapsak kafalar karışmaz
Çünkü borç konusunda ikiz kardeşlerden daha iyi durumdayız diye biliyorum

Fener ve 8jk toplam borcu aciklamiyorlar alacak farkını acikliyorlar galiba
Bizde öyle yapsak kafalar karışmaz
Çünkü borç konusunda ikiz kardeşlerden daha iyi durumdayız diye biliyorum
Hepsinde toplam yükümlülük yer alıyor ama borç- alacak farkı üzerinden konuşuluyor genelde ki. Toplam yükümlülüklerde para çıkışı gerektirmeyen hizmet yükümlülüklerde içinde oluyor sanırım. Bu dönemde Faaliyetten kar açıklanmış mesela. Eylül ayı transferleri alış(Sallai- Osimhen)- satış(Köhn- Kerem- Cicaldau) yok tabi içinde yada yeni sponsorluklarda yok.

hepimizin beğendiği/beğenmediği topçular/hocalar oluyor dönem dönem ama saplantılı olduğumuz bir durum değişince, takdir etmesini de bilmeliyiz bence.

kendimden örnek vermem gerekirse, ben an itibariyle saplantılı bir şekilde tam bir anti-jelertçiyim :d çocuğun bir suçu yok bu arada. yarın gelişir bu yazdıklarımı afiyetle yerim. hatta keşke gelişse.

bir örnek daha, okan hoca ile ilgili. kendisinin yüzümüzü yere düşürdüğü bir takım anlar oldu ancak doğruya doğru, çoğunlukla başarılı bir profil gibi görünüyor aldıkları sonuçlar bakarsak.

şimdi okan hocanın somut verili başarısını yazdığımızda, "ligin zayıflığına" ve "kadro kalitesine" bağlayıp "avrupa'da göreceğiz" yazıp, avrupa'da da iyi oyunla galibiyetler gelince hocayı takdir etmemek ve başarıyı "osimhen"e indirgemek, samimiyeti kaybettiriyor benim gözümde.

bu arada hoca yarın yine hata yaparsa, yine eleştiririz. başarılı olursa taktir ederiz. denklem bu kadar basit aslında.

bu arada kişisel olarak severim samet'i buradaki herkes gibi. hatta üslubunu ilginç ve hoş bulurum. konu da sadece samet değil, bir çok kişi bu formatta. okurken üzülüyoruz.
Sameti bile seviyorsan benide seviyorsundur herhalde. Arada trip atiyon bana ama olsun

Bu gercek mi ya

Galatasaray, 31 Ağustos 2024 tarihi itibarıyla güncel borcunun 14 milyar 238 milyon 942 bin 164 lira olduğunu KAP'a bildirdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt