Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.993
- 23.445
- 2.393
Roparladim ve cimere şikayet ettim.Ferhat Koç
Senden olur
Fenere Koç
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Roparladim ve cimere şikayet ettim.Ferhat Koç
Senden olur
Fenere Koç
Devlet bizdenRoparladim ve cimere şikayet ettim.
O kanal direk fb tv. Bi de başına gs li görünümlü kripto fb liyi koymuşlar ki kamufle olsun diye. Eski tff başkanında yaptıkları gibiHabertürk'ün spor kanalı sabah akşam Fb'lileri çıkarıp bize sallıyor hoca ne diye çıktı ki bunlara.
Bunların ne olduğu belli de kulübün çalışanları araya mesafe koysun biraz.O kanal direk fb tv. Bi de başına gs li görünümlü kripto fb liyi koymuşlar ki kamufle olsun diye. Eski tff başkanında yaptıkları gibi
Kurtlar vadisi izlemeyi acilen bırakman lazım.Devlet bizden
Allaha şükür öyle bir rezaleti izlemedimKurtlar vadisi izlemeyi acilen bırakman lazım.
Spor medyası zaten bunlara yakındı hep ama malum holding sonrası hepsi uşakları olduBunların ne olduğu belli de kulübün çalışanları araya mesafe koysun biraz.
Allaha şükür öyle bir rezaleti izlemedim
Zaten herkes gsye düşmanSpor medyası zaten bunlara yakındı hep ama malum holding sonrası hepsi uşakları oldu
Zaten herkes gsye düşman
Bir siz temizsiniz
Son 6,5 sene Çin/Arabistan da oynamış topçu 31’inde bizim lige damga vurursa saygı duyarım anca yaw. Bizim lige de söverim muhtemelenTalisca derbi maclarinda bir halta yaramaz ama anadolu maclarinda cok mac cozer bu konuda eksikleri vardi keske almasalardi umarim hazir gelmez buraya raket gibi sol ayak var serefsizde