GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Algı, manipülasyon nedir? İşte budur. Daha 2 gün önce Fb Adidas'tan yıllık 30-40 milyon kazanacak derken şimdi 5 yılda 250 milyona çıkmış. Bu hızla 1 haftaya 5 yılda 400 milyon der herhalde. Tabi yıllık 30-40 derken 1 milyon forma satışı üzerinden diyor bunu. Bir anda 250 milyona çıkma sebebi de GS 1 milyon forma satarsa 50 milyon alacağı için yıllık GS'den daha iyi demek için A elit kategoride Puma sadece GS ile çalışacak haberlerinden sonra ona bu görevi vermişler. Bu sene bu adamı da satın almışlar Özat ile birlikte.

Bu iboyu da kendi saflarına çekmişler herhalde. Herif adım adım herşeyi ele geçiriyor

Oral'lar kapatilsin yerine hayrat acilsin

Screenshot_20241121_213959_Samsung Internet.webp

Hoca Yusuf'a forma vereceğini bizatihi söyledi. Ayrıca Sallai'nin yanına Avrupa'ya 2 yeni oyuncu yazmak istiyoruz dedi.

Jelert'in menajeri geçen İstanbul'a gelmişti.

Şimdi de Ziyech ile ilgili bu haber...

Tüm bu gelişmeleri alt alta toplarsak;

Bence Jelert kiralanacak, Ziyech gidecek.

Bir bek + Arias'ı alacağız gibi.

Tabi bu Avrupa için. Lig için ekstra 3. bir transfer yaparlar mı bilmem.
Cok sukur hoca sezon basindan beri söyluyor, iyi calisiyor cok hazir geldi diye. Ama toplasan 20dk sure vermedi

Takımca taşınması gereken 1 hücumcu daha getirip iyice karıştıracaklar takımı. Futbol akılları kimse hep görevde kalır umarım. Şampiyonluğun maraton koşan takımla geleceğine geçen sezon az kalsın ayıyorlardı, şimdi paramparça ettiler o yapıyı.

Fred - İsmail
İrfan - Şimanski - Tadiç
Bats​

Geçen sezon sadece Tadiç'i taşıyan takım bu sezon Tadiç+Maximin+Talisca+Dzeko'yu taşımaya çalışacak herhalde. Fred zaten korkunç durumda. İrfan müzmin sakata bağladı, Şimanski bitti.

Ayaksız Amrabat ile pres yediklerinde nasıl bir oyun kurgulayacaklar göreceğiz.

Oturmuş bi de hesap kitap yapmis hahahahaha

3000 tl’nin kdv’si zaten 500 yapar, 2500’e tedarik etmiş olursun %20 koydugunda 3000 yapiyor

Koskoca adidas 400 tl mi kazanacak bir formadan

İmkanı yok kulübe 2.1 kalmaz, en oluru kulübe 1.2 falan kalıyordur

3000 tl’nin kdv’si zaten 500 yapar, 2500’e tedarik etmiş olursun %20 koydugunda 3000 yapiyor

Adidasin vereceği senelik 5 olur anca bunlara,amatör branşlar harici.cok kafaya yormaya gerek yok.yalan,manipulasyon mayalarında var

İzleyen var mı? Adı bizle anılıyor, sağ bek sol bek oynayabiliyormuş

Burada bile sallamış. Adidas'tan 500 TL'ye tişört bile bulamıyorsun formadan kendisine 500 Tl kalacak ha yani hayrına iş yapacak gibi bir şey bu. 3000 TL'ye satılan formadan Fb'ye 2.100 kalma ihtimali imkansız. Seneye forma fiyatları 5000 TL olur 2.100 Fb'ye kalıyordur gibi bir şeydir bu. Güzel yalan algı yapıyor.

Bu arada flashscoreda fenerin stad kapasitesi 50 bin küsür yazıyor

Takımca taşınması gereken 1 hücumcu daha getirip iyice karıştıracaklar takımı. Futbol akılları kimse hep görevde kalır umarım. Şampiyonluğun maraton koşan takımla geleceğine geçen sezon az kalsın ayıyorlardı, şimdi paramparça ettiler o yapıyı.

Fred - İsmail
İrfan - Şimanski - Tadiç
Bats​

Geçen sezon sadece Tadiç'i taşıyan takım bu sezon Tadiç+Maximin+Talisca+Dzeko'yu taşımaya çalışacak herhalde. Fred zaten korkunç durumda. İrfan müzmin sakata bağladı, Şimanski bitti.

Ayaksız Amrabat ile pres yediklerinde nasıl bir oyun kurgulayacaklar göreceğiz.

Amrabatin ayaksız olduğu kısmına katılmıyorum hele bizim ligde çok rahat iş yapiyor

Amrabatin ayaksız olduğu kısmına katılmıyorum hele bizim ligde çok rahat iş yapiyor
Ben geçen sezon Fred'e de ayaksız yazıyordum tepki görüyorum. Pres yediğinde dağılan topçu elit seviyede tutunamıyor fazla. Amrabat da tahta bacaklılardan. Geçen sezon manuda gösterdi bunu fazlasıyla.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt