Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben geçen sezon Fred'e de ayaksız yazıyordum tepki görüyorum. Pres yediğinde dağılan topçu elit seviyede tutunamıyor fazla. Amrabat da tahta bacaklılardan. Geçen sezon manuda gösterdi bunu fazlasıyla.
Yeni taktikleri bu, kedicik yandaş topluyor. Ümit özatı da maaşlı çalışanı yaptıIbrahim seten ali koc düsmanligi yapiyordu ama acun dan sonra buzlari eritti
Medya’yi tamamen ele gecirdiler
Buna ragmen basarisiz olmalari ne kadar aptal bir camia olduklarinin kanitidir
İbrahim Seten, Ali Koç düşmanı değil tam tersi Aziz Yıldırım düşmanıydı Koç'a karşı sert eleştiri yapmıyordu. Acun gelince tamamen Koç ve Acun'un avukatı oldu manipülasyon ve algılarını onun üzerinden yapıyorlar. Haluk'la da iş yapması tamamen çok belli olmasın yada onu da etkileyelim gibisinden bence.Ibrahim seten ali koc düsmanligi yapiyordu ama acun dan sonra buzlari eritti
Ibrahim seten ali koc düsmanligi yapiyordu ama acun dan sonra buzlari eritti
Ben bu sezon 3 eksik sayıyorumJakobs ekim’de sakatlandı hala daha 20-25 gün oynamaz diyorlar
Böyle bir risk varsa niye oynattik abi samsun maçında
Ocak’ta anca kendine gelecek
Jakobs ekim’de sakatlandı hala daha 20-25 gün oynamaz diyorlar
Böyle bir risk varsa niye oynattik abi samsun maçında
Ocak’ta anca kendine gelecek
Yusuf'u filan oynatmayacak geçelim o işleri. KiralanmaliHoca Yusuf'a forma vereceğini bizatihi söyledi. Ayrıca Sallai'nin yanına Avrupa'ya 2 yeni oyuncu yazmak istiyoruz dedi.
Jelert'in menajeri geçen İstanbul'a gelmişti.
Şimdi de Ziyech ile ilgili bu haber...
Tüm bu gelişmeleri alt alta toplarsak;
Bence Jelert kiralanacak, Ziyech gidecek.
Bir bek + Arias'ı alacağız gibi.
Tabi bu Avrupa için. Lig için ekstra 3. bir transfer yaparlar mı bilmem.
Devre arası 6 aylık Messiyi getirsinler %100 alalım UEFA kupasını, bütün ödemeler çıkar, Osimhen'ide alırız, torunlarımıza da Messi Galatasaray'da oynadı deriz