- 5 Eylül 2014
- 85.138
- 71.133
- 4.513
Rahatsızsanız izlemeyin75 m euro'ya topçu alınması tartışılıyor ama şu anda Sivas'ta oynanan hava şartları ve zemine bakın.
Futbolu karı işine çevirdiniz
Gidin örgü örün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahatsızsanız izlemeyin75 m euro'ya topçu alınması tartışılıyor ama şu anda Sivas'ta oynanan hava şartları ve zemine bakın.
FutbolRahatsızsanız izlemeyin
Futbolu karı işine çevirdiniz
Gidin örgü örün
Olur mu yaw sonuçta Okan'ın elinde 300 m Euro'luk kadro var.şimdi bugün iğrenç şartlar altında oynanan maçın ev sahibi takımı olacak tescilli küçük şikeciler;
2 hafta iç sahada oynayacakları maç için zeminin düzeltilmesi konusunda ellerinden geleni yapacaklar mıdır
yoksa karısının dahi yine maç mı sattın dediği itin önderliğinde daha da bok edip efendilerine yalakalık yapmak için her türlü şerefsizliği yapacaklar mıdır?
salbizisallai sezon sonu 2 gol 3 asist ile bitirir gibi
Şimdiden 5 asisti yendi,olabilirsallai sezon sonu 2 gol 3 asist ile bitirir gibi
Dün Metehan özelinde eleştirin yanlış. Metehan çıkıp- Nelsson girse hak verirdim ama defans çıkarıp santrafor aldın yani sistem değişikliği oldu o yüzden bahsettiğin şeyle alakası yok.Ya genclere hic sure verilmez, ya zor maclara baslatip 45'te oyundan alinirlar "gordunuz iste bundan olmayacak dercesine" ya da 90'da kerhen oyuna sokulurlar. Bazi hocalarin ozguven kirmada ustlerine yok. He, topcu iyi oynarsa da butun krediyi ustlerine almayi biliyorlar ama. Bosuna kacmiyor bu cocuklar.
Hocalarimizi bilmesek haklisin derdim. Kac kere 45'te oyuncu degistirmis ki bu hoca?Dün Metehan özelğnde eleştirin yanlış. Metehan çıkıp- Nelsson girse hak verirdim ama defans çıkarıp santrafor aldın yani sistem değişikliği oldu o yüzden bahsettiğin şeyle alakası yok.
Daha öncede 45'de değiştirdiği vardı tabi istisna olarak ama dün farklı bir senaryo oldu rakip 10 kişi kaldı zaten çıkamıyorlardı onun için santrafor soktu oyuna alakası yok yani bahsettiğinle. Nelsson'u soksa yada defansif başka bir isim soksa haklı olurdun ama hücum için bir sistem değişikliği yaptı defansta başka bir ismi de o noktada çıkaramazdı. Sonuç olarak doğru bir değişiklikti.Hocalarimizi bilmesek haklisin derdim. Kac kere 45'te oyuncu degistirmis ki bu hoca?