GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sallai de de sara gibi sıçan yorumlar var ne yazık ki

Daha öncede 45'de değiştirdiği vardı tabi istisna olarak ama dün farklı bir senaryo oldu rakip 10 kişi kaldı zaten çıkamıyorlardı onun için santrafor soktu oyuna alakası yok yani bahsettiğinle. Nelsson'u soksa yada defansif başka bir isim soksa haklı olurdun ama hücum için bir sistem değişikliği yaptı defansta başka bir ismi de o noktada çıkaramazdı. Sonuç olarak doğru bir değişiklikti.
Gorus farkliligi olabilir. Kazanmis takimi, hocayi fazla sorgulayamazsin.

Bazı taraftarlar Sallai'ye çok Sallai
Skora yansimayinca oyun öyle oluyo.dün boş kaleye atarsa oguz aydin gibi ya da şutunda önü apacikken iyi vurmamasina rağmen kaleci hata yaparsa ve karşısındaki oyuncu buyur yürüyerek asist yap kardeş derse değerli olur.yenen asistlerini rashica yapamadı 1 sezon boyunca

Forum için kullanılan bir aplikasyon mevcut mu şuan? Tarayıcı üzerinden mi kullanıyorsunuz?

Sallai nasıl çöp yahu, adam yeni katılmış takıma ve buna rağmen gayet de faydalı, altyapıdan yetişen Yunusun bile kendini göstermesi yıllar almışken, takıma yeni katılan sallaiyi çöp ilan etmek biraz acımasızca olmuş.
Sallai nasıl yeni katıldı aralığa geldik tek iyi maçı yok, yunus benim kendi oyuncum maliyeti kocaman bir sıfır, ömrünün sonuna kadar beklesen sıkıntı yok. Sallainin aldığı maaşa hiç girmiyorum bile

Sallai nasıl yeni katıldı aralığa geldik tek iyi maçı yok, yunus benim kendi oyuncum maliyeti kocaman bir sıfır, ömrünün sonuna kadar beklesen sıkıntı yok. Sallainin aldığı maaşa hiç girmiyorum bile
nasıl oynadığı iyi maç yok, senin bu adamdan beklentin ne, bu adam takıma hangi beklentiyle katıldı ona bakma gerek. kanattan alsın uçsun kaçsın falan diye alındıysa zaten doğru profil değil, görevini yapsın takıma dinamizm katsın bassın kovalasın diye alındıysa bence o kadar da gömmeye gerek yok.

Ney ney benim fikrim simdide bu turedi arkadas ne yazacagimizi birilerine soracagiz herhalde yoksa hemen bu ne

Okumayi biliyorsan oku begenmiyorsanda engelle gec tatava yapma
Osimheni gömecek kadar ne yaşadın. Sen zamaninda feneri öven tıp değil misin.

Fikir mi la bu. Kotu oynadı dersin bu normal adamı siradan topçu yaptın boş yapma.

Engellemek istiyorsan sen engelle kafan basmıyor mu

nasıl oynadığı iyi maç yok, senin bu adamdan beklentin ne, bu adam takıma hangi beklentiyle katıldı ona bakma gerek. kanattan alsın uçsun kaçsın falan diye alındıysa zaten doğru profil değil, görevini yapsın takıma dinamizm katsın bassın kovalasın diye alındıysa bence o kadar da gömmeye gerek yok.
Benim beklentim Keremden iyi olması kerem her sene 10 gol 10 asist yapıyordu. Gol asist yapmayan oyuncuları toplarsan şampiyon değil 5. olursun

Göztepe ucuz ndiaye bulmuş, biz öne geçtiğimiz maçlarda böyle bir adam lazım

Isaac solet. 15-20 olmadan fiyatı uygunsa alalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt