GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim Gladbach maçını izliyorum, bizim eski yardımcı Volz yorumcu olarak konuşuyor maçta

Osimheni gömecek kadar ne yaşadın. Sen zamaninda feneri öven tıp değil misin.

Fikir mi la bu. Kotu oynadı dersin bu normal adamı siradan topçu yaptın boş yapma.

Engellemek istiyorsan sen engelle kafan basmıyor mu
Hadi ordan gomen filan yok 75 80 milyom vermem dedim okudugunu anla once

Bu paralari vermek sacma olur dedim yasida 25

Evet fikir benim fikrim hadi git simdi kumda oyna

Hadi ordan gomen filan yok 75 80 milyom vermem dedim okudugunu anla once

Bu paralari vermek sacma olur dedim yasida 25

Evet fikir benim fikrim hadi git simdi kumda oyna
Senin fikrin cok önemli değil feneri yağla sen seversin öyle şeyleri. Osimhenin her golü sana gelecek yada girecek yallah köyüne

Sıçan boku kadar zekası olan birisi olsaydı bizim yönetimde hadi fatih altayli kabul etmedi diyelim kaluk yürekli gibi birisini basın sözcüsü yapardı kulübe

Bu ulkede neden buyuk kluplerden biri yenilince yayinci kuruluslarda bir matem havasi yaratiliyor? Aksine lige bir renk geldi, supriz bir sonuc prtaya cikti, heyecan oldu gibi bir seyler soylenmiyor? Hepsinin surati asik, musterilerimiz uzgin biz uzgun der gibi. Ulan senin tarafsiz olman lazim bi kere. Boyle yaparak digerlerini kucumsemiyor musun? Bu ulkeye sadece Galatasaray, kuslar ve hamsiler mi lazim? Digerlerini en bastan 80 milyona figuranmis gibi gostererek ve fenerasyon olarak sen buna kasik tutarak hangi ulkenin futbolunu o meshur marka degerini yukseltebilirsin ki? Sifatina tukurdugumun yalakalari.

Bu ulkede neden buyuk kluplerden biri yenilince yayinci kuruluslarda bir matem havasi yaratiliyor? Aksine lige bir renk geldi, supriz bir sonuc prtaya cikti, heyecan oldu gibi bir seyler soylenmiyor? Hepsinin surati asik, musterilerimiz uzgin biz uzgun der gibi. Ulan senin tarafsiz olman lazim bi kere. Boyle yaparak digerlerini kucumsemiyor musun? Bu ulkeye sadece Galatasaray, kuslar ve hamsiler mi lazim? Digerlerini en bastan 80 milyona figuranmis gibi gostererek ve fenerasyon olarak sen buna kasik tutarak hangi ulkenin futbolunu o meshur marka degerini yukseltebilirsin ki? Sifatina tukurdugumun yalakalari.
Aynen goztepeyi konuşun övün biraz. 2-0 dan dönmüşler

Göztepe dirençli, tempolu, atletik takım lakin defansif olarak ciddi hataya da meyilliler ama o maçta pozisyon harcamamalısın harcarsan cezayı kesecek takım. Göztepe'den 2 oyuncuyu GS'de yedek için isterim şahsen Romulo ve Solet ikisini de çok beğendim. Özellikle Solet gibi bir yedeğimiz olsa sonradan oyuna girecek o sonradan oyundan düşme işini hiç yaşamayız.

Göztepe dirençli, tempolu, atletik takım lakin defansif olarak ciddi hataya da meyilliler ama o maçta pozisyon harcamamalısın harcarsan cezayı kesecek takım. Göztepe'den 2 oyuncuyu GS'de yedek için isterim şahsen Romulo ve Solet ikisini de çok beğendim. Özellikle Solet gibi bir yedeğimiz olsa sonradan oyuna girecek o sonradan oyundan düşme işini hiç yaşamayız.
Futbolu benim bakışıma göre biliyorsun Hasan Bekir
Fenerin gö.ne gir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt