GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu Rezerv ligi kim iptal ettiyse Türk futboluna büyük kötülük yaptı oranın şampiyonuna verirdin sembolik 1-2 milyon euro bir şey. Hem alt yapıdan gelişen çocuklar görürdük belki diğer takımlarda da hem de takımlarında yeterli süre bulamayan oyuncular bizde Jelert, Yusuf, Eyüp, Efe gibi maç ritminde olurdu. Büyük saçmalıktı onu iptal etmek.
Akoc kapattirdi diyorlar da ne akla hizmet boyle bir sey istediydi acaba ve dogruysa bizimkiler neden ses etmediler?

Rezerv takımlar kendi aralarında maç yapmamalı, 3. ligte yer alıp yarışmalı. Rezerv takımın u19dan farkı ne?
Rezerv takımda Boey falan oynayıp kendini hazır tutmuştu. Uzun sakatlıktan çıkan oyuncuyu orada maç ritmi için hazırlayabiliyordun yine Barış orada hazır tutmuştu kendini diye hatırlıyorum.

Rezerv takımda Boey falan oynayıp kendini hazır tutmuştu. Uzun sakatlıktan çıkan oyuncuyu orada maç ritmi için hazırlayabiliyordun yine Barış orada hazır tutmuştu kendini diye hatırlıyorum.
Tamam işte rezerv takım için özel statü olacak hem alt ligde hem süper ligde oynayabilecek. Sadece süper ligde çıkamayacak. Barcelona B, dortmund II böyle diye biliyorum

Ziyech nelson demirbay yedeğe çekildi icardi sakatlandı takımdaki el frenleri forma giymeyince terminatör gibi oynayacağımızı söyleyen futbol ulemaları nerde

2 maçtır dokuz doğuruyoruz koşu mesafesi yükseldi de ne oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt