- 26 Ocak 2021
- 41.222
- 40.468
- 3.078
Size göre güzel kadınlarda ki postuma yorumun nedir @Oral Sevmez
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sevgili hasan,Tribünlere sponsor olmak isteyen çıkacağını sanmıyorum. Bir kez Pegasus olmuştu sadece başka da hatırlamıyorum. Bu büyükelçi ziyaretleri de her dönem olan şeyler Çin- sponsorluk söylentileri çıktı diye şimdi gündem oluyor yoksa bir şey çıkacağı yok bunlardan iyi niyet görüşmesi falan en fazla ama dönen espriler keyifli şahsen.
sevgili tuna ,Uzakdoğuya açılacağız heralde
Korkunca daha muhtesem oluyorSize göre güzel kadınlarda ki postuma yorumun nedir @Oral Sevmez
Bir işin içinde Çin varsa o mevzuya ben her zaman kuşku ile bakarım.sevgili hasan,
acikcasi bu birlikteligin detay planlama vizyon noktalarini gormeden, bizim tarafimizdan durum suan icin -her yoruma acik bir - gorunumde .
nacizane dusuncem samimi ,ciddiyetli, plan ve vizyon ve hatta ayri bir kurum/grup kurulmali dis iliskilere yonelik . konu ozelinde asya uzakdogu kanimca bir tik daha hassas ele alinmali . cin 'in avrupa'ya acilimini sahsen 2010lardan bugune takip ederim. keza, japonlari ve guney kore'yi daha oncesinden .
her ucu de olaya vizyonel ve planlama olarak farkli bakiyorlar .
burada soru su olmali zannimca ; kulup olarak -biz bu duruma nasil bakiyoruz
& nasil ele alacagiz - olmali .
sevgili tuna ,
acikcasi cok cok gec kalinmis bir acilim . bu durumu-dunya geneline acilim cercevesinde, uzakdogu,australya,abd,kanada,meksika ekseninde mutlak acilmamiz gerektigini sahsen 2000lerin basindan beri deginirim cevreme. ve hatta, kulubumuze de mektup,mail atmisligim oldu.
sozun ozu ; sevgili renkdaslar , tum bunlar kanimca
^ayri bir genel baslikta uzun vadeli olma adina, yoruma,fikirlere dokulmeli diye dusunuyorum .
@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli
saygi ve selamlar .
bizle baskanimiz dolayli cikan haberler ozelinde - bize ilgi duyulmasi(cin,gkore vs) zannimca karsilikli yatirimsal planlamalar oldugunu tahmin ediyorum.Bir işin içinde Çin varsa o mevzuya ben her zaman kuşku ile bakarım.
Ebimbe iyi mi halaMuslera
Davinson Kaan Abdülkerim
Ebimbe Torreira Sara Chilwell
Barış Osimhen Yunus
Ebimbe çok iyi hem orta sahayı yedekler hem orta sahayı üçleyebiliriz hem de sağ kanat bekte akar. Top taşıyor bize çok lazım böyle bir adamEbimbe iyi mi hala