GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Transfer dönemi ne zaman ara dönem için?

moralli dediğiniz fb hem bilbaoya hem de lyona karşı icerde fark yiyebilir.cok yanıltıcı skorlar aldığı maçlar.bjkde aynı yolda ilerledi haftalarca

moralli dediğiniz fb hem bilbaoya hem de lyona karşı icerde fark yiyebilir.cok yanıltıcı skorlar aldığı maçlar.bjkde aynı yolda ilerledi haftalarca
Kalan üç maçlarından 5-7 puan çıkarıp bir üst tura kalırlar. İlk 8'i zorlarlar ama giremezler. Bize de aynısı olacak gibi maalesef

Bilbao ve lyonu yenemezler.son takım kim bilmiyorum
Bilbao'yu kesinlikle yenemezler ama Bilbao yedeklerle gelip beraberliğe razı olabilir

Lyon eşşek bir takım NŞA Lyon kazanır ama Bjk'ye bile yenilmeyi başarmış bir ekip

Son hafta Midtjylland deplasmanları var o maçta Midtjylland'a galibiyet lazım olursa Fb'ye yarar ve kazanırlar aksi takdirde o maç beraberliğe bağlanır

Bilbao'yu kesinlikle yenemezler ama Bilbao yedeklerle gelip beraberliğe razı olabilir

Lyon eşşek bir takım NŞA Lyon kazanır ama Bjk'ye bile yenilmeyi başarmış bir ekip

Son hafta Midtjylland deplasmanları var o maçta Midtjylland'a galibiyet lazım olursa Fb'ye yarar ve kazanırlar aksi takdirde o maç beraberliğe bağlanır
3 maçta da 0 çekme ihtimalleri var ciddi😊bal her zaman tutmaz

Baskan gorunumlu herife dikkat ediyormusunuz tff başkanı hakkında şimdiye kadar tek kelime bile etmedi ,okadar şey oldu ve hala daha oluyor tek bir kelimesi yok ,bunun arkasında biseyler var bence

Muslera
Davinson Kaan Abdülkerim
Ebimbe Torreira Sara Chilwell
Barış Osimhen Yunus​
Ebimbe denen mala o kadar para verene kadar bu akşamki dioufa veririm daha iyi. En azından riskin bir geri dönüşü olabilir. Ebimbe denen dallama gelmek istemeyen hıyarın teki, şaban gibi de futbolu var. Press dışında esprisi de kalmamış

Ebimbe denen mala o kadar para verene kadar bu akşamki dioufa veririm daha iyi. En azından riskin bir geri dönüşü olabilir. Ebimbe denen dallama gelmek istemeyen hıyarın teki, şaban gibi de futbolu var. Press dışında esprisi de kalmamış
Reyiz sen sadece bizim maç yaptığımız topçuları istiyosun yaw Beka Beka flndan beri böyle gözlemliyorum bi de Nordsjeallandlıları istiyosun

Diouf fena değil gibi ama bize düşmez net şekilde belli oluyor

3 savunma devam edilecekse, sakat jacobsu monacoya yolla, al bir kanat bek, bir tane daha al devam

Önce sivas sonra malmo soğuk havaya ve zemine alışmak açısından bence iyi olacak ,özellikle sivas zemini ve kış şartları bizi çok zorluyor orada

Reyiz sen sadece bizim maç yaptığımız topçuları istiyosun yaw Beka Beka flndan beri böyle gözlemliyorum bi de Nordsjeallandlıları istiyosun

Diouf fena değil gibi ama bize düşmez net şekilde belli oluyor
İhtiyaçlarımız dahilinde en uygun herifleri monte etmeye çalışıyorum. Bu klasmana beka beka da dahildi. Herifin yaşadığı savaş, aldatılma terk ediliş üzerine çökmesi benim suçum değil. Herkes o psikolojiyi kaldıramaz.

Nordsjeallad ise çok iyi geliştirme programları var. 10 senede altı üstü 5-6 tane oyuncusunu çok istedim ve yazdım yav.
Hem onyedika ile onuachu daha 4-5 milyon bandındayken yazmıştım.(nords değil bak)

Kötü herifler mi?
Kimi yazayım fransa liginde 14 maça çıkmış herife 10 milyon istenen adamları mı yazayım kulüp yetenekli gençlere karşı fakir takılıyor. :asd:
Manu ve chelsea u21’den daha çok oyuncu yazmışımdır.

Şimdi söyle bana demirbay mı girsin yoksa hannibal mı? :asd:

Dioufu da istesek alırız. 10milyon jelette veren takım bir 10 milyonla bugün gider görüşmeye.
Ama olmaz 25 yaşında ne vereceği belli olmayan riskli bir herife totalde 20m bağlamak daha akıllıca

İhtiyaçlarımız dahilinde en uygun herifleri monte etmeye çalışıyorum. Bu klasmana beka beka da dahildi. Herifin yaşadığı savaş, aldatılma terk ediliş üzerine çökmesi benim suçum değil. Herkes o psikolojiyi kaldıramaz.

Nordsjeallad ise çok iyi geliştirme programları var. 10 senede altı üstü 5-6 tane oyuncusunu çok istedim ve yazdım yav.
Hem onyedika ile onuachu daha 4-5 milyon bandındayken yazmıştım.

Kötü herifler mi?
Kimi yazayım fransa liginde 14 maça çıkmış herife 10 milyon istenen adamları mı yazayım kulüp yetenekli gençlere karşı fakir takılıyor. :asd:
Manu ve chelsea u21’den daha çok oyuncu yazmışımdır.

Şimdi söyle bana demirbay mı girsin yoksa hannibal mı? :asd:
Jakobs varken sağ kanat bek daha büyük ihtiyaç oraya odaklanalım

Jakobs varken sağ kanat bek daha büyük ihtiyaç oraya odaklanalım
Vallahi imkan varsa bu herifi alır jacobsu da 3lünün sol stoperi yapar. En azından jakobsun koşuya bağlı kas problemlerini minimuma düşürülmesi bizim için daha hayırlı olur. Yeri gelir daha ileri atarsın falan.
İlla bu olsun da değil yıllardır yazdığımız hızlı, çevik ve güçlü herif alınmalı. Zeki ve teknik olanlar zaten elimizde var ve fırsat çıkınca da alıyoruz.
Osimhenin olduğu bir takıma böyle bir herif yakışır çok net.
Sıçrama yapabileceğini hepimiz biliyoruz ve farkındayız değil mi o zaman zaman kaybetmem ben olsam.
Devre arası dallama bir italyan yada alman kulübü çıkacak 8 milyona alacak seneye de 30 milyona premier lige falan okutacak.
Biz de söveceğiz.
Bu senaryoyu daha kaç kere izlememiz lazım ki.

Vallahi imkan varsa bu herifi alır jacobsu da 3lünün sol stoperi yapar. En azından jakobsun koşuya bağlı kas problemlerini minimuma düşürülmesi bizim için daha hayırlı olur. Yeri gelir daha ileri atarsın falan.
İlla bu olsun da değil yıllardır yazdığımız hızlı, çevik ve güçlü herif alınmalı. Zeki ve teknik olanlar zaten elimizde var ve fırsat çıkınca da alıyoruz.
Osimhenin olduğu bir takıma böyle bir herif yakışır çok net.
Sıçrama yapabileceğini hepimiz biliyoruz ve farkındayız değil mi o zaman zaman kaybetmem ben olsam.
Devre arası dallama bir italyan yada alman kulübü çıkacak 8 milyona alacak seneye de 30 milyona premier lige falan okutacak.
Biz de söveceğiz.
Bu senaryoyu daha kaç kere izlememiz lazım ki.
Ne 8'i ya

Devre arası almak istesen vermen gerekecek para 15-20 o da iyimser

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt