herşey istatistik değil bence suat
çok iyi topçuda olabilir eyvallah
ama bazen kadermi dersin totemmi dersin şansmı dersin kosmosmu dersen ne dersen de olmayınca olmuyor üstelememek lazım
altyapısını bek olarak oynamamış bir adamı bek olarak almayacaksın bizde tutmuyor
bonus genel olarak bundesligadan topçuda tutmuyor
italya ligi bize daha uyumlu ve şans getirici bir lig bu solbek gerçi leccenin dorgumuydu neydi o çocuğun alinabilitesi varsa onu alırdım
sapbekede yine o ligden bakardım
sevgili okan ,
goreceli elbette. <-> ben aksini dusunuyorum salt bu oyuncu ozelinde.
kaldi ki,kendisini duz bek olarak gormuyorum. yorumumda one cikan begendigim yonu -derinlikli bir tipoloji- vb dedim.
W kanat tandansli bir oyuncu . peace'li ve possesion oyun icin uygun bir oyuncu .
*istatistik elbette degil . ki, buna yonelik bir yorum da yazmadim .
ben izledigim u21 sampiyonasi ve woslburg ilk iki sezonu ozelinde bir yorum yazdim .
diger yandan, *bundes konusundaki genel bakisina hak veriyorum. alman yeteneklerin ilk cikis bazli havuzdan bundes liglerindeki surecleri genelde sancili oluyor, halbuki -ayni benzer yeteneklerin ulusal alt yas milli takimlarinda *tezat bir pozitif yansima mevcut (bahsettigim u21 basari ornegi gibi) .-
bu da almanlarin bilinen mevcut sorunlarindandir. ayri bi baslikta gecmiste deginmistim nacizane.
alman altyapi tandansli * jacobs. sonraki surec zaten salt sakatlik bazli dir.
ismi gectiginde de *sakatlik dolayli cekimserim demistim,soruldugunda .
*italya konusun da hem fikirim. uyumdan,sans'a, aslinda *dahasi ,nacizane burayi tutmamin ana nedeni ; taktiksel olarak en guclu lig olmasi dolayli, oynattiginiz her formata bir geri donus yapabilen oyuncularla bezeli olmasi .
ki,forumdaki ilk gunlerimden bugune; fatih terim donemi dahil, her transfer doneminde ilk oncelik italya ligi olmalidir ,yorumumu kac kez yazdim sayisini unuttum. bu da ayri baslik konusu .
*lecce ve bahsini ettigin yetenek. bu takimdan iki yetenek listemde idi,<-> bizim hazirlik maci -lecce mac basliginda- dorgu ve digerine ozellikle bold yer vermistim,izlenme adina .
fatih terim donemi en mantikli ve dogru buldugum transfer oznesi ; melo ,sneijder ve yuto dur. geldikleri lig dolayli.
<-sonrasi devam etmedigi icin, hocaya karsi transfer ozelinde
elestirilerim de - tutmus ,basarili olmus bu gibi ornekleri devam etmemiz gerekirdi yine italya uzerinden,demisligim mevcut.
tutmayan bir pulgar vardi bu ligden alinan .
baska da varsa yakin donem, ben hatirlamiyorumdur....
saygi ve selamlar.