GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acaba Archie Brown denen herif iyi mi ve alabilir miyiz.
İyi mi bilmiyorum ama Nelsson'u satabilirsek az biraz iyi fiyata bir ihtimal Fb ile adı anıldığında 10 milyon deniyordu maliyeti. Gerçi biraz haberlere baktım da PL takımları ile adı anılıyor West Ham, Tottenham, Chelsea ile adı geçiyor ama menajer işleri de olabilir tabi.

Vedat'i gerçekten begeniyorum hatta millî takımı seçmediği için çok sinirim.

goreceli elbette sevgili okan .

ben acikcasi egreti bulmadim ilgiyi . aksine sasirdim saglam bir profile gitmemize .

jacobs gibi bu da ayni jenereden listemde olan isimdi . < - >

dahasi ,
^alman altyas milli takimlari doneminden listemde olan bir yetenek kendisi. zaten ayni jenere ve ozellikle ^u21 sampiyonlugunda bizim *jacobs da kadro da yer alan isimdi (gerci genelde *yedekten girmisti turnuva da) .
yari f de rakip tarafta o donem hollanda u21 oynayan ferdi de sahada idi.
yari ve buyuk finalde saha nin en iyi iki oyuncusundan biri idi nazarimda.
her ikisinde de galibiyet asisteleri kendisinden geldi,hafizam yaniltmiyorsa.

basa donersek ,

derinlikli , dolu bir oyuncudur nazarimda . mainz cikislidir. bundes ozelinde tuttugum altyapilar arasindadir bu kulup . oyuncu nun tam alameti farikasi ,isiginin parildadigi donemler nazarimda ;
wolfsburg gecisli ilk 2 sezondur,birde ustte belirttigim u21 donemi benden kolayca geceri almistir.

basta da dedigim gibi - tum bunlar goreceli elbette.

kendisine ilgimizi bende bizim sozlukte az once gormustum, hatta yorum yazacaktim, senin mesaji gorup , ortaya karisik alintili bir mesajla hizli bir mesaj geceyim istedim.

gelirse arti eksi baglaminda detayli bir gorus belirtmek isterim.

@Aras Şimşek , @Onur Adıbelli

saygi ve selamlar .

herşey istatistik değil bence suat

çok iyi topçuda olabilir eyvallah

ama bazen kadermi dersin totemmi dersin şansmı dersin kosmosmu dersen ne dersen de olmayınca olmuyor üstelememek lazım

altyapısını bek olarak oynamamış bir adamı bek olarak almayacaksın bizde tutmuyor

bonus genel olarak bundesligadan topçuda tutmuyor

italya ligi bize daha uyumlu ve şans getirici bir lig bu solbek gerçi leccenin dorgumuydu neydi o çocuğun alinabilitesi varsa onu alırdım
sapbekede yine o ligden bakardım

Arkadaşlar ilk transferimizi öğrendim ama gizlilik sebebiyle söyleyemiyorum.

16 kişi mi oynicaz
Devre arasına kadar şu heriflerlen oynayacaz her maç

Muslera Davinson Metehan Abdülkerim Barış Yunus Sallai Torreira Sara Demirbay Berkan Mertens Batshuayi Osimhen

14 oyuncuyla götüreceğiz yani 3 günde birlik maç temposunu. Sakat ordusu falan da yok üç sakat var Kaan Jakobs Icardi

Hadi hayırlısı

herşey istatistik değil bence suat

çok iyi topçuda olabilir eyvallah

ama bazen kadermi dersin totemmi dersin şansmı dersin kosmosmu dersen ne dersen de olmayınca olmuyor üstelememek lazım

altyapısını bek olarak oynamamış bir adamı bek olarak almayacaksın bizde tutmuyor

bonus genel olarak bundesligadan topçuda tutmuyor

italya ligi bize daha uyumlu ve şans getirici bir lig bu solbek gerçi leccenin dorgumuydu neydi o çocuğun alinabilitesi varsa onu alırdım
sapbekede yine o ligden bakardım
sevgili okan ,

goreceli elbette. <-> ben aksini dusunuyorum salt bu oyuncu ozelinde.

kaldi ki,kendisini duz bek olarak gormuyorum. yorumumda one cikan begendigim yonu -derinlikli bir tipoloji- vb dedim.
W kanat tandansli bir oyuncu . peace'li ve possesion oyun icin uygun bir oyuncu .

*istatistik elbette degil . ki, buna yonelik bir yorum da yazmadim .

ben izledigim u21 sampiyonasi ve woslburg ilk iki sezonu ozelinde bir yorum yazdim .

diger yandan, *bundes konusundaki genel bakisina hak veriyorum. alman yeteneklerin ilk cikis bazli havuzdan bundes liglerindeki surecleri genelde sancili oluyor, halbuki -ayni benzer yeteneklerin ulusal alt yas milli takimlarinda *tezat bir pozitif yansima mevcut (bahsettigim u21 basari ornegi gibi) .-
bu da almanlarin bilinen mevcut sorunlarindandir. ayri bi baslikta gecmiste deginmistim nacizane.

alman altyapi tandansli * jacobs. sonraki surec zaten salt sakatlik bazli dir.
ismi gectiginde de *sakatlik dolayli cekimserim demistim,soruldugunda .

*italya konusun da hem fikirim. uyumdan,sans'a, aslinda *dahasi ,nacizane burayi tutmamin ana nedeni ; taktiksel olarak en guclu lig olmasi dolayli, oynattiginiz her formata bir geri donus yapabilen oyuncularla bezeli olmasi .
ki,forumdaki ilk gunlerimden bugune; fatih terim donemi dahil, her transfer doneminde ilk oncelik italya ligi olmalidir ,yorumumu kac kez yazdim sayisini unuttum. bu da ayri baslik konusu .

*lecce ve bahsini ettigin yetenek. bu takimdan iki yetenek listemde idi,<-> bizim hazirlik maci -lecce mac basliginda- dorgu ve digerine ozellikle bold yer vermistim,izlenme adina .

fatih terim donemi en mantikli ve dogru buldugum transfer oznesi ; melo ,sneijder ve yuto dur. geldikleri lig dolayli.

<-sonrasi devam etmedigi icin, hocaya karsi transfer ozelinde
elestirilerim de - tutmus ,basarili olmus bu gibi ornekleri devam etmemiz gerekirdi yine italya uzerinden,demisligim mevcut.

tutmayan bir pulgar vardi bu ligden alinan .
baska da varsa yakin donem, ben hatirlamiyorumdur....

saygi ve selamlar.

Bjk kime 5 attı

Young Boys kimi osurttu

Ateş Güneş SK mı

Şu an takım iğne ipliğe bağlı her an dağılabilir

O iğne ipliğin adı da Davinson Osimhen
Dünyada her takım bazı oyunculara bağlı. City'de görüyoruz en basitinden. Takımın oyuncuları dinlendirebilecek bazı rotasyon oyuncularına ihtiyacı var.

Davinson Kaan Abdülkerim Metehan ile üçlü ne kadar oynanır ki, oraya adam lazım
Jakobs iyi adam ama tek başına sol beki götüremez, oraya da adam lazım

Bu iki ihtiyacı diyelim tek transferle bir şekilde karşıladık, hem solda oynayabilen birini aldık hem de onu yahut Jakobs'u yer yer stoper gibi kullandık

Ee sağ kanat bek de lazım. Sallai orayı belki ligde falan götürür ama oraya hasoğlu has bir adam lazım pintilik yapıp da almadığımız Doue gibi yahut Jelert o adammış gibi davranmalıyız ki bence imkansız Jelert'ten belki topçu çıkar diyenler olmadık duaya amin diyorlar

Orta sahada Torreira yahut Sara'ya bir şey olduğu anda kalite dip yapıyor. Kalan 50 maçta bu herifler mi oynayacak paso? Oraya çift yönlü gerektiğinde orta sahayı üçleyebilecek şekilde kullanabileceğimiz dribbling yapabilen topu ileri taşıyabilen bir adam lazım o adam kanat bek rotasyonuna da girebilse güzel bir ekstra olur örneğin Ebimbe gibi

Hücumda da dertlerimiz var ama bi şekilde götürebiliriz. Osimhen Mertens Barış Yunus, arada bir Sallai Batshuayi falan bir şekilde gider orası ama tabii Mertens ikamesi bir herif bulsak çok tatlı olurdu ama o adam Yunus olabilir diye umuyorum. Yine de ideal senaryoda oraya da herif gelse iyi olurdu

Ulan bu nasıl takım

Stoper lazım
Sol bek lazım
Sağ bek lazım
Orta saha lazım
*Mertens ikamesi lazım
Kanat lazım
*ozellikle mertens ikamesi konusunu
*sezon basi transfer donemi bold vurguladim. kesinlikle sevgili ali. fundamental yonden takimda en guclu buldugum isimdir mertens, digeri de sara . geride ise davinson.
birakana kadar bizle olmalarini istedigim isimlerdir.

*o donem uc bir oneri getirmistim nacizane ; gerekirse mertens'e yorumu sorulsun, kendisi gibi fundamentali yuksek, saglam,taktiksel esnekligi yuksek bir pro var midir, varsa kuluple -futbolu birakcagina yakin- paylassin. demistim. katilan oldu mu bilmiyorum.

belcika da mertens den sonra kdb kaldi,,,sonrasi eh iste ciksa da ,zannimca zorlanacaklar belli bir sure .

bizde mertens sonrasi benzerini bulmamiz zor olacagindan,eldekiler den en yakin sara oldugunu dusundugumden, kendisini ornek gostermistim alinirken.

bir digeri de sag ve sag ic, bazen serbest olarak forvet arkasi oynayan yokohama dan *yan isimli brezilyali.

saygi ve selamlar.

*ozellikle mertens ikamesi konusunu
*sezon basi transfer donemi bold vurguladim. kesinlikle sevgili ali. fundamental yonden takimda en guclu buldugum isimdir mertens, digeri de sara . geride ise davinson.
birakana kadar bizle olmalarini istedigim isimlerdir.

*o donem uc bir oneri getirmistim nacizane ; gerekirse mertens'e yorumu sorulsun, kendisi gibi fundamentali yuksek, saglam,taktiksel esnekligi yuksek bir pro var midir, varsa kuluple -futbolu birakcagina yakin- paylassin. demistim. katilan oldu mu bilmiyorum.

belcika da mertens den sonra kdb kaldi,,,sonrasi eh iste ciksa da ,zannimca zorlanacaklar belli bir sure .

bizde mertens sonrasi benzerini bulmamiz zor olacagindan,eldekiler den en yakin sara oldugunu dusundugumden, kendisini ornek gostermistim alinirken.

bir digeri de sag ve sag ic, bazen serbest olarak forvet arkasi oynayan yokohama dan *yan isimli brezilyali.

saygi ve selamlar.
Yunus acaba öyle bir role evrilebilir mi?

De Bruyne ise yazın boşa çıkacak gibi :ubulut:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt