Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rodri'nin olmaması tek başına bir etmen değildir belki ama büyük etmen sonuçta o sakatlanmadan önce ve sonrada durum ortada. Mesela bu sene Real Madrid'in istenen seviyede olmamasının en büyük nedeni bence Kross'un yerini dolduramamaları Mbappe gibi bir adam gelse bile. Rotasyonumuz çok dar bu konuya katılıyorum Jelert'in kazanılabileceğine inandığım için ben Nelsson yerine Davinson tarzı ucuz- yedek bir stoper(sağ bekte oynayabilen biri olursa süper) bir tane de hücumun her yerinde oynayabilecek bir oyuncu. Bunlar dışında Türk bir sol bek ve Solet tarzı bir orta saha. Biz kimi alırsak alalım Osimhen, Davinson, İcardi gibi adamların yerini tamamen dolduracak bir kalitede oyuncu bulamayız böyle bir beklenti olmamalı. Oyunumuza uygun oyuncular olması önemli.Katılıyorum ben de onu diyorum
Bu arada City'nin sadece Rodri'ye bağlanması doğru değil
Tabii canım ben de o kalitede herif beklemiyorum ama başka yerlerin kalitesini yukarı çekip (örn bek pozisyonları) bazı yerlere de alternatif kazandırırsak (örn orta saha), kilit oyuncuların (başta Patron ve Osimhen) olmadığı senaryoları daha sancısız geçebilirizRodri'nin olmaması tek başına bir etmen değildir belki ama büyük etmen sonuçta o sakatlanmadan önce ve sonrada durum ortada. Mesela bu sene Real Madrid'in istenen seviyede olmamasının en büyük nedeni bence Kross'un yerini dolduramamaları Mbappe gibi bir adam gelse bile. Rotasyonumuz çok dar bu konuya katılıyorum Jelert'in kazanılabileceğine inandığım için ben Nelsson yerine Davinson tarzı ucuz- yedek bir stoper(sağ bekte oynayabilen biri olursa süper) bir tane de hücumun her yerinde oynayabilecek bir oyuncu. Bunlar dışında Türk bir sol bek ve Solet tarzı bir orta saha. Biz kimi alırsak alalım Osimhen, Davinson, İcardi gibi adamların yerini tamamen dolduracak bir kalitede oyuncu bulamayız böyle bir beklenti olmamalı. Oyunumuza uygun oyuncular olması önemli.
Arkadaşlar ilk transferimizi öğrendim ama gizlilik sebebiyle söyleyemiyorum.
Brezilya'da sezon haftaya bitiyorBu herif gelirse bile kış transfer doneminin sonunda anca gelir
Hayatimda gormedim oncesinde anlasilip ilk gun takima katilan topcu bizde
Ya he he tamamBjk kime 5 attı
Young Boys kimi osurttu
Ateş Güneş SK mı
Şu an takım iğne ipliğe bağlı her an dağılabilir
O iğne ipliğin adı da Davinson Osimhen
3 yilda tam kadro kuramadan kirmadik rekor birakmadi adamHani diyorlar ya, Tanrı Galatasaraylı, harbi doğru gibi. Osimhen şansı olmasa biz şampiyon olamazdık, çok net. 3 yıldır şu takımda hep eksik olması, hep desteklediğim Okan Buruk ve ekibine yazar; maalesef 3 yılda tam bir kadro kuramamak başarısızlık.
problem bizde zaten cnmBrezilya'da sezon haftaya bitiyor
Okan hocanın görevi şampiyon yapmak kadro kurmak değilHani diyorlar ya, Tanrı Galatasaraylı, harbi doğru gibi. Osimhen şansı olmasa biz şampiyon olamazdık, çok net. 3 yıldır şu takımda hep eksik olması, hep desteklediğim Okan Buruk ve ekibine yazar; maalesef 3 yılda tam bir kadro kuramamak başarısızlık.
3 yilda tam kadro kuramadan kirmadik rekor birakmadi adam
Ya birde kurabiliseydi
O kadar bos yorumlar varki
Yok osi sansi falan…
Geciniz aga ya hangi takimi tuttugunuzun farkina varin biraz
sevgili ali , sen bunu sorarken, ,senin bir ustteki detayli mesajindaki *yunus noktasini zaten okumus oldum. diger dediklerinle beraber -kalemine saglik .*Yunus acaba öyle bir role evrilebilir mi?
De Bruyne ise yazın boşa çıkacak gibi![]()
Okan hocanın görevi şampiyon yapmak kadro kurmak değil
O ligde son 25 senede ne zaman domine ettin sen söyle 4-5 sene boyunca?Kırmadığımız rekor kalmadı, ama eksiklerimizin olmadığı anlamına gelmiyor. Eksiklerimizi görüyoruz ve anlıyoruz. Avrupa'da orta sınıf bir takım bize zorluk çıkarabiliyor. Ligi baz alamayız; ligimiz çok kalitesiz.
O ligde son 25 senede ne zaman domine ettin sen söyle 4-5 sene boyunca?
Herkese ayniydi yaniBu kadar kalitesiz değildi anadolu takımları