GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu elbise memoları ne kadar kapatıyorsa, Barış'la Yunus da kanatları o kadar kapatabiliyor ahbap. Bunu söylemek istemiştim

1733232296076.webp

Bu arada 3'lü savunmaya geçtiğimizden beri en iyi futbolumuzu oynuyoruz; burası tartışılmaz.

Benim tek derdim aynı anda bütün en iyi oyuncularımızın sahada olması, maalesef 2. yarıda işimizi zora sokuyor. Misal yedek kulübesinde Bats harici Yunus ve Mertens'in olduğunu düşünelim, dk 65-70 gibi bu 3 oyuncunun sahaya girmesi ile, mevcut durumlarını göz önünde bulundurarak Kerem D, Ziyech falan bunların girmesi çok farklı şeyler.

Muslera
Sanchez - Nelsson - Berkan
Jelert - Torreira - Sara - Kerem D. - Sallai
Barış - Osimhen

Sivas maçına böyle bir 3-5-2 ile çıkıp, ikinci yarıdan itibaren oyuna alabileceğin Yunus, Mertens ve Bats gibi önemli 3 silahının olması çok şeyi değiştirir.

Ahmed kutucu ve Yasin Özcan kadroya dahil edilmeli

Masa başı kısmını geçtim, hukuk olarak biz neden bukadar zayıf ve aciz bir kulübüz sizce ?

(Dava bile açmiyoruz çoğu şeyde özellikle sosyal medyadaki yorumcu muhabir gibilere bile dava acilmiyor kimi zaman ceza cikmasa bile savciliga gitmek bile etki verir)

Masa başı kısmını geçtim, hukuk olarak biz neden bukadar zayıf ve aciz bir kulübüz sizce ?

(Dava bile açmiyoruz çoğu şeyde özellikle sosyal medyadaki yorumcu muhabir gibilere bile dava acilmiyor kimi zaman ceza cikmasa bile savciliga gitmek bile etki verir)
Yönetimlerin kulüp üzerinde mutlak bir hakimiyeti olmadığı için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt