Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.297
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
José Córdoba en la mira: el equipo top que quiere sacar al panameño del Norwich City
José Córdoba, figura de la Selección de Panamá, es seguido de cerca por uno de los equipos más importantes de Medio Oriente.futbolcentroamerica.com
norwich ten bu herifi istiormusuz
Ṣu cuceyi dövecek bi babayigit demiyorum bak, normal bi genc yok mu ya?
Ṣu cuceyi dövecek bi babayigit demiyorum bak, normal bi genc yok mu ya?
Belki bir gun bir köṣede manyak gs taraftarina denk gelirde guzel bi dayak yerGalatasaraylı hesapların sosyal medya trollerini isim verip geçmek geçmek yerine videolarını paylaşarak daha geniş kitleye ulaşmalarına yardımcı olmalarını hiç bir zaman anlayamayacağım. Bu trollerin amacı söylemlerinin onu dinlemeyen kesime ulaşması zaten.
Sen de "gözünün üstünde kaṣın var diye adam vuranlar"ı destekliyorsun bu söyleminle. Burada yönlendirme neden dayak yemiyor değil, neden hukuk önünde yargılanmıyor olması lazım normalde.Belki bir gun bir köṣede manyak gs taraftarina denk gelirde guzel bi dayak yer
Turkiye gibi bi ulkede nasil oluyorda dayak yemeden gezebiliyor bunun gibileri aklim almiyor
Sonucta turkiyede gözunun ustunde kaṣin var diye adam vuranlar var yani
He canim destekliyorum, herkes birbirini vursun nefes aliyor diye. Te allahim ya. Ben turkiyede yasamadigim halde haberlerden göruyorum, turkiyenin gercekleri bu malesefSen de "gözünün üstünde kaṣın var diye adam vuranlar"ı destekliyorsun bu söyleminle. Burada yönlendirme neden dayak yemiyor değil, neden hukuk önünde yargılanmıyor olması lazım normalde.
Polis koruması var bunların çoğunda yada özel koruma tutuyorlar parayı nasıl olsa kendi cebinden vermiyorlar misal mhy bile korumayla geziyormus yani halka açık.bilinir alanlarda korumasız gezmeleri.imkansizBelki bir gun bir köṣede manyak gs taraftarina denk gelirde guzel bi dayak yer
Turkiye gibi bi ulkede nasil oluyorda dayak yemeden gezebiliyor bunun gibileri aklim almiyor
Sonucta turkiyede gözunun ustunde kaṣin var diye adam vuranlar var yani