GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bir kişi diyor sonra herkes üstüne katarak takip ediyor bu muhabirlerin bir şey bildiğinden şüpheliyim.

Mhknin kulupler birligine verilmesi gibi bi sacmalik olabilir mi ya ahhaahahaha

GS+ ne zaman çıkacak bakalım. Uzun zamandır konuşulan bir şey sanırım şu an deneme aşamasının sonundaymış uygulamalarda çıkmadan önce 6 ay deneme olması ve orada görülecek hataların düzeltilmesi sonucu çıkış oluyormuş. İyi adam akıllı güzel planlanmış ve GS'ye iyi para getirebilecek bir şey ortaya çıksın da Elmas'ın çıkardığı gibi atıl veya GS'nin karının fazla olmayacağı bir şey olmasın.

Merakla bekliyoruz.

][emoji[emoji6][emoji6]][emoji[emoji6][emoji6]]" data-quote="Hasan Bekir" data-source="post: 0" class="bbCodeBlock bbCodeBlock--expandable bbCodeBlock--quote js-expandWatch">

Nelsson satışından sonra onun yerine stoper sanırım. Videoda sol stoperde zaman zaman sol bek yada 'lünün solu gibi de oynamış sanırım.

Bombaya benziyor.

ben can yav. geçen eski konulara bakıyordum HC üstada Altan Günaydın nicki inject etmişler bir dönem:asd:. sivas maçından sonra banlayın banlicaksanız bari 1 maç takılayım uzun zaman oldu
Maç tahmin şeyini hoşuma gitmediği için onaylamadım

Edoardo Bove'ye Defibrilatör takilabilirmis. Takildigi an Serie A'da kariyeri bitmis olur. Orda öyle oynamak yasak.

Yazina kadar düzelmis olursa ve ise yariyorsa, belki kiralik bir firsat transferi olabilir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt