- 17 Eylül 2018
- 20.690
- 23.568
- 1.983
Bu çocuğu alsak iş yapar bizde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
20 yıllık sözleşme imzalanmalıBu ligin son 10 yıl nezdinde en iyi hocası Sokan hocamızdır
Sokan hocamızı çağ dışı ve korkak futbol oynatan hocalarla kıyaslamak dahi gaflettir ve etiket, yabacı seviciliğidir
Son gördüğün iyi hoca kimdi? Türkiye ligi için.
Barış'ı uzun süreli kaybettik artık eski 4-2-3-1'e dönüp devam edeceğiz mecburen. 2'si yabancı toplamda 4-5 transfer şart. Ahmet Kutucu, Ahmetcan Kaplan, Eren Elmalı, Melih Kabasakal gibi yerli almalıyız Can Uzun, Eren Dinkçi, Umut Tohumcu şans varsa denenmeli. Yasin Özcan, Soner Gül falan Kasımpaşa oyuncusu olduğu için boşuna uğraşmaya gerek yok. Yerli oyuncu eklemeleri yapmalıyız. 1.7 sermaye artışı+ 1.7 Mecidiyeköy daireden geliyor. Bunlar bile 3.4 yapıyor 2.4-2.6 ile BB borcu kapansa kalan 800-1 milyar TL var. Ekonomik durum müsait yani. Dikkat edersen Florya'yı hesaba koymadım bile. Ama daha büyük sorun Tff ve Mhk için görevi kötüye kullanmadan dava açılmalı, gerekirse transferde yapılmasın şampiyonluk yakılsın Uefa-Fifa'ya gidilsin şikayet edilsin.@Hasan Bekir ara ara söylüyordu eyupten Ahmet kutucuyu almamız lazım
Okan Hoca yabancı oyuncuları daha çok seviyor fakat bizi şampiyon yapan esas yerliler
Bizimkiler ne rteye gitmeye ne uefaya ,cesaret edemiyorlar sadece rte gitse bile netice alınır eminim bunaBarış'ı uzun süreli kaybettik artık eski 4-2-3-1'e dönüp devam edeceğiz mecburen. 2'si yabancı toplamda 4-5 transfer şart. Ahmet Kutucu, Ahmetcan Kaplan, Eren Elmalı, Melih Kabasakal gibi yerli almalıyız Can Uzun, Eren Dinkçi, Umut Tohumcu şans varsa denenmeli. Yasin Özcan, Soner Gül falan Kasımpaşa oyuncusu olduğu için boşuna uğraşmaya gerek yok. Yerli oyuncu eklemeleri yapmalıyız. 1.7 sermaye artışı+ 1.7 Mecidiyeköy daireden geliyor. Bunlar bile 3.4 yapıyor 2.4-2.6 ile BB borcu kapansa kalan 800-1 milyar TL var. Ekonomik durum müsait yani. Dikkat edersen Florya'yı hesaba koymadım bile. Ama daha büyük sorun Tff ve Mhk için görevi kötüye kullanmadan dava açılmalı, gerekirse transferde yapılmasın şampiyonluk yakılsın Uefa-Fifa'ya gidilsin şikayet edilsin.
O kişilere bazen anlam vermekte ben de zorlanıyorum ama bu tarz bir davranışta doğru olmaz.Valla adminlere sesleniyorum; Bugunden itibaren takima ve hocam laf edenleri banlayalim. Su andan itibaren bizim için tek gercek var; takimda ne olursa olsun saygi ve destek vermeliyiz.
Biz taraftar olarak, bazen veryansın edebiliyoruz. Hoca dahil herkesi eleştiriyoruz. Bunun bir sınırı var. Bu sınırı aşan herkez gereken cezayı alır. Ama son dönemlerde, rakiplerin adına bizim alehimize gerçekleşen pozisyonlarda forumda Galatasaray taraftarına yakışmayacak şekilde , sözde objektif imajı vererek, alenen rakip takımlara sempati duyan üyeler ayağını denk alsınValla adminlere sesleniyorum; Bugunden itibaren takima ve hocam laf edenleri banlayalim. Su andan itibaren bizim için tek gercek var; takimda ne olursa olsun saygi ve destek vermeliyiz.