GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Kanat- forvet- Mertens ikamesi- Raspadori(Orban kanat oynayamaz bence)
2. Sağ bek- Stoper(Eric Garcia- Reynsch)
3.Yerli hücumcu- Ahmet Kutucu
4. Yerli sol bek- Eren Elmalı, Yusuf Özdemir
5. Orta saha- Aymen Kari(Genç, Uefaya yazılmayacak, yedek) yada yerli Mehmet Kabasakal, Umut Tohumcu

Sahsen Raspadori gibi bir profil istemem .. Kötü oyuncu anlamında demiyorum..
Tabi ki uç örnek olacak ama de bruyne- odegaard gibi bir profil lazım bize.. O tarz oyuncuların sayısı da maalesef çok az ..

1maguire.png

Muslera'nın tek olumlu hareketi Alkmaar maçında çıkarığı şut. Bu sezon bayağı kötü gidiyor. Hele YB maçları.

Ligde 250 dakika süre vermişler oynatmıyorlar yani pek sivri zekalık bir durum değil gayet oluru olabilecek bir oyuncu gibi gözükmekte.
Transferine izin verirler belki benim demek istediğim napoli ucuza adam vermez zaten 27ye almışlardı galiba 18 20den aşağıya vermezler ki İtalyan takımları için küçük para bu

Sahsen Raspadori gibi bir profil istemem .. Kötü oyuncu anlamında demiyorum..
Tabi ki uç örnek olacak ama de bruyne- odegaard gibi bir profil lazım bize.. O tarz oyuncuların sayısı da maalesef çok az ..
Ben de o tarz isterim ama dediğin gibi sayıları az ve ligi tercih etmezler yoksa Trossard geliyorsa onu alalım mesela.

Transferine izin verirler belki benim demek istediğim napoli ucuza adam vermez zaten 27ye almışlardı galiba 18 20den aşağıya vermezler ki İtalyan takımları için küçük para bu
15'e bırakırlar diye düşünüyorum. Juventus dışında takımlar kendisine net 2.5 maaş vermez diye düşünüyorum, Juve'de istemez bence.

Musleraya efsane ayağına ocakda seni emekli ediyoruz 6 ay önceden emekli olacaksın 2 milyonda al sana emekli tarifesi diye güzelde bir veda arenada dğzenleyip yollamak lazım

yoksa bu adam bu gidişle bizi yakacak

her maç 2 3 gol yiyor

yediğimiz xg neyse onu muhakkak yiyor arkadaş yeterrrrrr

tamam efsomozsun tamm anladıkda her maç 2-3 gol yenirmi ya

sinirlerim artık kaldırmıyor!!!!

ulan gol manyağı olduk anasını satayım her maç minimum 2 gol yiyoruz bu ne anasını satayım bir maçda gol yeme ulan!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt