GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benzia röportajı okuyayım derken karşıma çıktı hain. Ne utanmaz adammış. Minnet edeceğine hala nefret ediyor.

Tedavisi bitene kadar fesih etmedik. Sonra tedavi oldun sahalara döndün hatta sana şans verildi. Bunu değerlendiremediğin için gitmen istendi, orada zorluk çıkardığın için fesih oldu. Ne vefasız adammışsın sen be yazıklar olsun.

Bu kuzey afrikalı topçular enteresan şekilde bizim ülkeyi sevmiyorlar, beğenmiyorlar. Bunun altında değişik bir psikoloji olmalı. Hani avrupalı topçu olsa anlarız da bu herifler neyin tribinde onu anlamadım

Bu kuzey afrikalı topçular enteresan şekilde bizim ülkeyi sevmiyorlar, beğenmiyorlar. Bunun altında değişik bir psikoloji olmalı. Hani avrupalı topçu olsa anlarız da bu herifler neyin tribinde onu anlamadım
Ziyech çakma Faslı bana göre. Hollanda'da doğup büyümüş, futbol kariyeri de Kuzey ülkeleri dışına çıkmamış. Ana dili de Felemenkçe. Fas dilini de konuşamıyordu diye hatırlıyorum. Sadece genleri kalmış herhalde.

Defolsun gitsinler kendi ulkeleri sefalet ve pislik icinde yuzuyor cogu parayi bulan avrupaya kacip yasiyor bunlar sonradan gorme olduklari icin burunlari havada al osimhene bak adam nijeryali italyada yasadi laf ediyor mu

Osmanlıdan kalma eziklik psikolojisi var.Savaştın kaybettin kabullenmen lazım.Ama öyle bir olgunlukta insan değiller.

Demekki asıl yapmamız gereken buydu. Olaydan sonra derhal def etmeliydik profesyonelce. Utanmaz arlanmaz şeref yoksunu ziyonist herif.
Biz o zor durumdayken sözleşme fesh etmedik,birde gidip bizden ekstra tazminat istedi bizimkilerle anlaşmamak için uğraşınca, fesh ettik.Utanmaz arlanmaz hala konuşuyor yüzsüz siyonistlere ardını vermiş çakal.

omar’ı çok daha önceden postalayacaktık, hata yaptık insanlık yapıp.
vefa mefa gecelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt