GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o cografyadan topcu alacaksak mitrovic e flan sulanalim bari yav

taliscanın son maçının videosunu xde gördüm

herif son sene arda turan gibi takılıyor sahada

forvette düsünebilme ihtimali varmis hocanın

osimen-talisca gibi bi ikili olabilirmis

tjk daki gibi olmaz bence

bende istemem dogrusu
Tamam da bizim forvetteki adam presi başlatan kişi. Talisca, İcardi gibi pozisyon bilgisi olmadığı gibi presi ile alakası da olmadığı için o rolü oynayamaz yani. Talisca 10-12 milyon maaş alacak onun yerine Lyon'dan Mikautadze alınmalı mesela. Aynı takımdan Talisca yerine Otavio olsun mesela bana göre Arabistan'dan oyuncu almak devre arası büyük hata olur fizik olarak bitik gelecek o oyuncu bir de.

Olur da Okan Buruk bu transferi isterse sırf Eyüp gibi maçlar için ister. Geçen sezon bitiricilik problemi yüzünden tıkanan maçlarda Ziyech kırıyordu kilidi. Bu sezon öyle bir oyuncumuz kalmadı. Ama takımı bozma riskini de yanında getirir. 6 ay kiralıksa belki.

Talisca bizim takımın en eksik parçası, böyle koşan karşı defansı presiyle boğan futbolcu görecek mi gözlerimiz(!)

İbrahim Seten:”Galatasaray,Talisca’nın kulübüyle masada.”

Takımda gol atabilecek kisi eksikligi varken icardi de sezonu kapamışken aslaniscaya

Diyorum

Bu arada bence bu iş Talisca- Fb, GS'ye transfer çalımına dönecek onun hazırlığı. Haluk'ta, Seten'in zokayı yutmuş diye düşünüyorum bizim Talisca'yı isteyeceğimizi düşünmüyorum. Raspadori, Baumgartner, Enciso gibi oyunculara gitmek çok daha mantıklı maaşları daha az olur bonservis versen bile ileride satabileceğimiz bir oyuncu alacağımıza gidiyorum. Talisca'nın geleceğini düşünmüyorum umarım da böyledir.

İcardi gibi kullanır belki. 9 tane koşan topçu,1 tane koşmayan ama bitirici topçu. Ama talisca olayı sıkmasyon bence
İcardi presi başlatan adam bizde zekasıyla alan kapatması ile. Talisca da bunların hiç biri yok bir de kaç senedir fizikli futboldan uzak lay lay lom takılıyor Talisca'yı alırsak şampiyonluk şansımız azalır bence. Ben de kolpa olduğunu düşünüyorum Fener'e transfer çalımı hikayesi yazıyor Seten bence.

Haluk doğru söylüyor. Ocak'in ilk haftası 2 sonraki hafta 2 transfer daha istiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt