Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 42.146
- 24.858
- 3.198
o cografyadan topcu alacaksak mitrovic e flan sulanalim bari yav
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam da bizim forvetteki adam presi başlatan kişi. Talisca, İcardi gibi pozisyon bilgisi olmadığı gibi presi ile alakası da olmadığı için o rolü oynayamaz yani. Talisca 10-12 milyon maaş alacak onun yerine Lyon'dan Mikautadze alınmalı mesela. Aynı takımdan Talisca yerine Otavio olsun mesela bana göre Arabistan'dan oyuncu almak devre arası büyük hata olur fizik olarak bitik gelecek o oyuncu bir de.forvette düsünebilme ihtimali varmis hocanın
osimen-talisca gibi bi ikili olabilirmis
tjk daki gibi olmaz bence
bende istemem dogrusu
Acunla dost olTalisca gelirse fbli olurum
Uçmussun yineTALİSCA GELİRSE
5 FORMA DAĞITIRIM
Kim 2 transfer bekliyor, en az 3-4 transfer lazım. Kadronun haline bak halukHaluk Yürekli:” Herkes Galatasaray’dan 2 transfer bekliyor ama bu sayı daha da artacak. Galatasaray’dan ayrılacaklar da olacak.’’
İcardi gibi kullanır belki. 9 tane koşan topçu,1 tane koşmayan ama bitirici topçu. Ama talisca olayı sıkmasyon benceAsla olmamalı. Okan hocanın oyununa hiç uygun değil. Talisca pres yapmaz, fiziksel oyunda yok kısaca bize olmaz.
İcardi presi başlatan adam bizde zekasıyla alan kapatması ile. Talisca da bunların hiç biri yok bir de kaç senedir fizikli futboldan uzak lay lay lom takılıyor Talisca'yı alırsak şampiyonluk şansımız azalır bence. Ben de kolpa olduğunu düşünüyorum Fener'e transfer çalımı hikayesi yazıyor Seten bence.İcardi gibi kullanır belki. 9 tane koşan topçu,1 tane koşmayan ama bitirici topçu. Ama talisca olayı sıkmasyon bence