GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Furkan Korkmaz Feramuz'un her postuna angry attığını görünce benim keyif

5368.jpg

Mümkün değil gelmez. Klasik Österreicher o hirb. Türkiye’nin üzerinden uçakla geçme fikri bile adami tilt ediyordur o kafadalar.

österreichlıları tanıyan adam nasılsa kendini belli ediyor

bu adamlar alman değil
bir dağ halkı

bunların 20 milyonluk bir şehirde ruhları emilir

Talisca çok kez Maç alır bu Lig'de de gelirse kiralık olarak gelmesini isterim.Babel tarzı 1 futbolcu taımdaki ortamın düzeni değişebilir.Fb gibi takımlar için bu riske girmeye değer ama bizim gibi takımlar için oyuncu olarak çok fazla 1 seçenek var..

Holding'in duvarına assın bunu yapıcocugu
2a5394c3b9bde8f6268f9f6f93d0e6e6.jpg

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Devre arası çıkan tüm isimlerin hücumcu olması ve hiçbirinin bek stoper olmaması beni derin bir munis ve bihisliğe sevk eyledi
Şu takımın en büyük eksiği iki tane atletik, uzun boylu bek.

Jakobs'un sağlıklı olanı. Hem sağa hem sola.

UEFA'ya yazılacak 2 kişi de bunlar olmalı.

Haaa Jakobs'un sakatlığı mükerrer değilse, eren elmalı+sağ bek+arias'a da ok'um ben.

Ancak ben jakobs'a güvenip bu riske girmezdim. Sanırım Okan hoca girecek.

Size bir soru:

Şimdi devre arası transfer döneminde UEFA listesine 2 yeni oyuncu eklenebiliyor ya,

Peki hali hazırda ilk listede bildirilen bir oyuncumuz transfer yaptı diyelim. Onun yerine de bir oyuncu bildirilmesine izin verilmesi gerekmez mi? Sonuçta bir oyuncum gidiyor. Yerine oyuncu koymam lazım?

Belki böyle bir kural vardır.

Size bir soru:

Şimdi devre arası transfer döneminde UEFA listesine 2 yeni oyuncu eklenebiliyor ya,

Peki hali hazırda ilk listede bildirilen bir oyuncumuz transfer yaptı diyelim. Onun yerine de bir oyuncu bildirilmesine izin verilmesi gerekmez mi? Sonuçta bir oyuncum gidiyor. Yerine oyuncu koymam lazım?

Belki böyle bir kural vardır.
Yanlış anlamadıysam 32.02 maddesine göre şuanki listeden 5’ten fazla topçu satarsak 1 tane ekleyebiliyoruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt