GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Lyon Zaha 'nın kiralık sözleşmesinden çıkarsa mecburen Galatasaray'a geri dönecekmiş(Aynı sezonda 3 farklı takımda forma giyemeyeceği için)

Al başına belayı, umarım Lyon'da tamamlar sezonu
Birak Donsun abi ziyech yerine otursun yedekte hic degilse iceri attiginda adam kosuyor mucadele ediyor Lyondan sonra buranin kiymetini anlamistir Sanki Arias denen adam zahadan iyi topcu birde uzerine bonservis vericen maasini biz oduyoruz zaten gelsin oynasin ayrica su takimda katkida verir

Ulan Lyon Zaha 'nın kiralık sözleşmesinden çıkarsa mecburen Galatasaray'a geri dönecekmiş(Aynı sezonda 3 farklı takımda forma giyemeyeceği için)

Al başına belayı, umarım Lyon'da tamamlar sezonu
Birak Donsun abi ziyech yerine otursun yedekte hic degilse iceri attiginda adam kosuyor mucadele ediyor Lyondan sonra buranin kiymetini anlamistir

Arias denen adama dunya bonservis vermekten kurtuluruz

Haluk Yürekli: Talisca GS'ye teklif edildi Okan hoca istememiş yönetimde işi uzatmadan kapatmış.

Doğru olan bu. Talisca'ya verilecek kadar büyük bir bütçe varsa o para ile Baumgartner, Raspadori belki Baturina gibi oyuncular alınabilir gayet.

Haluk Yürekli: Talisca GS'ye teklif edildi Okan hoca istememiş yönetimde işi uzatmadan kapatmış.

Doğru olan bu. Talisca'ya verilecek kadar büyük bir bütçe varsa o para ile Baumgartner, Raspadori belki Baturina gibi oyuncular alınabilir gayet.

kendi yalan atti. bakti kimse inanmiyor ort bas yapti

Savaş açtılar diyordum da bu savaştan da öte. Ben şu son bir haftada gördüğüm omega çocukluğunu daha önce görmemiştim. Her defasında seviye atlıyorlar inanılır gibi değil. Rey Manaj denen tetikçiyi disipline sevk etmemişler. Fıkra değil gerçek.

Bu kodumun TFF'si PFDK'sı görüntülerden Okan hocayı veya geçen sezon Icardi'yi sevk etmemişler miydi de şimdi yapılmıyor.

Merak etmeyin sezon sonu o kupayı kazanıp münasip bir yerinize sokacağız yine.

Twitter yapay zeka görüntü oluşturma aracıyla birlikte artık tamamen bok gibi bir yer oldu.
An itibariyle Türkiyede dönen içerikleri kalır çöp tenekesine at sunucu gençleştim resmen diye bağırır.

Net olarak bu ülkeye sosyal medya yasaklanmalı

Görüntülerden sevk olmaz zaten de hıyarlar Okan Buruk’u Batshuayi’yi görüntüden sevk etmişti. Bunun adına bir şey denir de yazmayacağım. Yoksa sevk edilmemesi doğru karar; yapılması gereken TFF, MHK ve Doman’ın düdüğünü asması
Ya bunlar Icardi'ye montaj goruntuden ceza verdiler bu Allah’ın belasi niye almiyor?

Bir gs yayini izlerken hatirlattilar.Gecen sene kadikoydeki pendik fener macinda irfanin ndiayenin ayagina ceza sahasi disinda vurmasina ragmen fb lehine verilen penaltidan bahsettiler 3 yildir bundan buyuk skandal yok harbiden nasi unutuyoz bunlari biz.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt