Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.421
- 72.966
- 5.188
fb tr kupasına katılmayı yeniden gözden geçirecekmiş, kpaşa katılacakmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fb tr kupasına katılmayı yeniden gözden geçirecekmiş, kpaşa katılacakmış
Sosyal medyadaki taraftarın görüşüne bakınca bugün Trabzon maçına mağlubiyet yazıyorum herkes fark atarız diyor
Havaya girene çakarlar, gereksiz bir hava var taraftar üstündebir Eyüpspor faciasi daha kaldiramam. Mutlaka kazanmaliyiz
Sosyal medyadaki taraftarın görüşüne bakınca bugün Trabzon maçına mağlubiyet yazıyorum herkes fark atarız diyor
Bunları görünce zaten puan kaybı diye bağırıyor Sivas maçında hakemi de yendik ama her maç bunu yapabilir miyiz?
Allah'ın sakatı ile işimiz olduğunu zannetmiyorumBurhan Can Terzi: "Federico Chiesa, Galatasaray'ın transfer gündeminde önemli adaylardan biri."
Yönetimin elinden gelecek bir şey yok ki. TR'nin sermayesinin %30'u olan bir holdinge onun dağıttığı paraya savaşamazlar. O açıklamalar geldiğinde böyle olacağı belliydi. Burada tam tersi iş taraftara dönüyor ama orada yönetim destekli protestolar olmalı. Bu Tff başkanında ar falan hiç bir şey kalmamış. Mehmet Büyükekşi bile bundan daha iyiydi.Bunlar bizlik iş değil yönetimin işi, boş gaz alıcı söylemler dışında hiçbir şey ellerinden gelmiyor. Adamlr hatayı yapıyor ve ödül gibi maç almaya devam ediyorlar
Bugün hacıosman maça gelirse o da masum bir şey değil. Taraftar maça odaklanmalı sadece
Burhan'ın transfer haberlerinin genelde doğru çıkmaması sevindirici. Menajer önerilerini kulüp ilgileniyor diye veriyor bence. Yoksa bu isimlerle ilgilendiğimizi sanmıyorum çok yanlış isimler ayrıca.Burhan Can Terzi: "Federico Chiesa, Galatasaray'ın transfer gündeminde önemli adaylardan biri."
Burhan Can Terzi: "Milan Skriniar transferi konusunda George Gardi uğraşıyor. Galatasaray, PSG ve Skriniar arasında etkileşimi sürdürüyor. Skriniar, teknik heyetten geçer not aldı. Kiralık girişimler sürüyor."
Mertens in oraya da adam gerek yav, birde jakobs un bir yere gidecegini znnetmiyorumİki tane bek , bir iki kanat yeter , Jakobs Fransa'ya gönderilsin 3e 5e bakılmadan
O bölgede Martensden daha iyisini bulmak imkansız, hem kanat hem orada oynayabilen yedek olabilir , Sallai Jakobs Jelert son derece yanlış transferlerMertens in oraya da adam gerek yav, birde jakobs un bir yere gidecegini znnetmiyorum