GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burhan Can Terzi: "Federico Chiesa, Galatasaray'ın transfer gündeminde önemli adaylardan biri."

Burhan Can Terzi: "Milan Skriniar transferi konusunda George Gardi uğraşıyor. Galatasaray, PSG ve Skriniar arasında etkileşimi sürdürüyor. Skriniar, teknik heyetten geçer not aldı. Kiralık girişimler sürüyor."
Skriniar iyi stoper eyvallah ama Osimhen 'i sakatlayan adam Skriniar değil miydi? Biraz saçma bir buluşma olabilir

17:00 - Bjk - Adana
19:00 - Galatasaray - Trabzon
20:45 - Inter - Lazio

Ohh güzel bir futbol aksami olacak

Burhan Can Terzi: "Federico Chiesa, Galatasaray'ın transfer gündeminde önemli adaylardan biri."

Burhan Can Terzi: "Milan Skriniar transferi konusunda George Gardi uğraşıyor. Galatasaray, PSG ve Skriniar arasında etkileşimi sürdürüyor. Skriniar, teknik heyetten geçer not aldı. Kiralık girişimler sürüyor."
Sakat adam almayın, takımında oynamayan adam almayın

avrupa şampiyonluğu düşünüyorsan almalısın Hasanım be. Tzolakis taze şampiyon winner ruhlu şuan bir kupa da bizle patlatır belki.
Kaleci lazım olduğuna katılıyorum ama 3 kişi eklenebiliyor listeye bunu unutmamak lazım. Bir de Muslera varken kaleci almak ekstra kadro içinde sorun yaratmak demek o yüzden bu sene Muslera'nın performansı geçen seneye dönsün diye dua edip sabredeceğiz yapacak bir şey yok. Seneye ilk iş kaleci ve devre arası alınmazsa eğer Mertens bölgesine bir adam almak olacak. Tzolakais defans arkasına atılan toplarda çıkışları nasıl bilmiyorum ama gelmesini isteyeceğim bir kaleci.

Kaleci lazım olduğuna katılıyorum ama 3 kişi eklenebiliyor listeye bunu unutmamak lazım. Bir de Muslera varken kaleci almak ekstra kadro içinde sorun yaratmak demek o yüzden bu sene Muslera'nın performansı geçen seneye dönsün diye dua edip sabredeceğiz yapacak bir şey yok. Seneye ilk iş kaleci ve devre arası alınmazsa eğer Mertens bölgesine bir adam almak olacak. Tzolakais defans arkasına atılan toplarda çıkışları nasıl bilmiyorum ama gelmesini isteyeceğim bir kaleci.
Zaten kaleciyi tek tabancı yapabiliyorsun heralde bir ara öyle bir zırva vardı.

Uruguaylıyı sevilla'daki jesus navas gibi devre-arası jubileyle emekli edip kaleci, net tartışılmaz bir 6-8 no eşek gibi koşup yük çekecek tipten ve Sallai'yi uel liste atıp sadece ligde oynayacak bir yedek forvet. Benim plan bu. Ama Okan beyin kafada şu vardır;

stoperede atılabilecek jokerimsi önlibero ister
artık yüzü kalmamıştır bek talep etmez daha bu sene
şu kolombiyalı kanat ve
Sallai'yi listeye aldırır.

Uruguaylıyı sevilla'daki jesus navas gibi devre-arası jubileyle emekli edip kaleci, net tartışılmaz bir 6-8 no eşek gibi koşup yük çekecek tipten ve Sallai'yi uel liste atıp sadece ligde oynayacak bir yedek forvet. Benim plan bu. Ama Okan beyin kafada şu vardır;

stoperede atılabilecek jokerimsi önlibero ister
artık yüzü kalmamıştır bek talep etmez daha bu sene
şu kolombiyalı kanat ve
Sallai'yi listeye aldırır.
2 tane adam gibi bek istese daha iyi ya.
Jakobs falan stoperde oynat jelerti de kanat yapardık. Takımın seviyesi atlardı.
Yine kadro çorba edilip sonraki transfer dönemi rotasyon iyi değildir şaklabanlığına girecekler.
Geçen sene ne kadar kanat varda bu sene o kadar yok böylesi bir planlama olabilir mi ya :asd:
kerem-alper-ziyech-tata-zaha-ki ilk sene sol kanat oynatılan mertensi de sayarsak
6 tane adamdan düşe düşe barış, mertens, yunusa düşmek bayağı ucube bir planlama.

Sportif direktör aklını seveyim

67604ebc4066ea36d4e4d711.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt