GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takımın gol yemesinin ve poz. vermesinin 3 temel sebebi var ..
1. Malumunuz önde basma olayinin bokunun cikarilmasi 2 pas geçince 4e 3 falan kalıyoruz..

2. Ve daha sinir bozucu olan ön tarafta başta mertens ve barış Alper olmak uzere laubali hareketler fantastik çalım ve pas denemeleri geçen yıl bu işin kralı keremdi. . Zaten önde basıyoruz hücuma kalabalık gidiyoruz şöyle bir top kaybında yine rakip bizim kalede bitiyor

3. Maalesef bireysel hatalar bu sezon çok artti
Muslera yok listede

Bu takımın tee angelinodan beri diyoruz iki tane net bek lazım diye , gidip biri sakat biri bizde asla olmayacak bek aldılar, komik tarafı dünyanın parasını vererek hemde , bu takıma Realin stoperlerini koy yine patates olur, bek dediğin bol bol orta sahayı 4ler 5ler , Mariano gibi mesela, böylece Sara ve Torriera bile daha verimli olacaktır, resmen çarkın kırık dişlisi, umarım Ocakta halledilir
Aynen öyle boey varken pozisyonlar başlamadan bitiyordu

Hocam adam berkan kardeşimiz teknik olarak eksik adamın yapabilecekleri belli kaç yıldır izliyoruz.Hala daha berkanı ileri gönderip verkaç deneyip top kaybı oluncada o taraf full bomboş kalıyor.Geride kalması gereken adamı bile ileri gönderiyor hoca ondan sonra teke tek kalıyor defans 2lisi.
Hocam adamların ikiside bek degilki , Berkan zaten 15 dakikadan fazla oynayamaz bu takımda mevki farketmez sakar adam , bek dediğin ortasaha ile koordineli olur , Sara ve Torrierayla topu buluşturan apo ve Kaan oluyor , aldıkları her topu ya stopere yada önündeki kanada verip geri alıp tekrar stopere dönüyorlar çünkü bek meziyeti yok, çarkın kırık dişlisi diyorum , bek olsa oyun o vaziyete zaten gelmez

Hocam adamların ikiside bek degilki , Berkan zaten 15 dakikadan fazla oynayamaz bu takımda mevki farketmez sakar adam , bek dediğin ortasaha ile koordineli olur , Sara ve Torrierayla topu buluşturan apo ve Kaan oluyor , aldıkları her topu ya stopere yada önündeki kanada verip geri alıp tekrar stopere dönüyorlar çünkü bek meziyeti yok, çarkın kırık dişlisi diyorum , bek olsa oyun o vaziyete zaten gelmez
Bek olsa evet ama berkanı bilmiyor mu ileride verkaç yaparken top kaybından sonra kontra yediğimizi biliyor yine yaptırıyor ben ona deliriyorum.

1734385221511.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt