Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.189
- 20.997
- 2.663
Master league'den İvarovu alalım knkRadikal kararlari severim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Master league'den İvarovu alalım knkRadikal kararlari severim
O da kimMaster league'den İvarovu alalım knk
Bu arada bjk ile fark yine arşa çıkmış
Beşiktaş Immobile + Rafa + Joao Mario + Udokhai + Ndour'u sezon sonu 50 puan fark yerine 5 puan indirip 45 puanda kalması için transfer yapmışlar gibi gözüküyor.Bu arada bjk ile fark yine arşa çıkmış

Avrupaya satabilirlermiş, Ocak 2de Floryada olmalı
Bu adamın tekniği de iyi gol asist de yapıyor. Brezilyalı olup laf eden görmedim. Ligin viscası tadici gibi bir şeyBarış, Sallai, Torreira, Sara istikrarlı futbolcudan zarar gelmez yarın gelsin başlasın 1 tane daha böyle istikrarlı adam takımın seviyesini 1 tık daha yukarı çıkarabilir.
İstikrarlı futbolcular başarı getiriyor geçen seneki istikrarsızlardan kurtulduktan sonra futbol %100 değişti bu takım birlikte takım oldukça güzel böyle adamlardan devam etmeliyiz.Bu adamın tekniği de iyi gol asist de yapıyor. Brezilyalı olup laf eden görmedim. Ligin viscası tadici gibi bir şey
Avrupaya satabilirlermiş, Ocak 2de Floryada olmalı
Bana da öyle geliyor, brezilyadan her takım talip adamlar avrupaya satmak istiyorYine ağırdan alıyoruz. Kaparlar bunu
C.palace ve everton ismi geçiyordu geçenlerde. Yazın salmamışlar ama o dönem imzayı attırıp şimdi kadroya katmalıydıkBana da öyle geliyor, brezilyadan her takım talip adamlar avrupaya satmak istiyor