Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.689
- 11.601
- 1.473
Şu takıma gidin bir tane sağ bek bulun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar kurtulmaya çalışıyorDybala almak demek yönetim hatalarindan hic ders almadi demek.
Avrupalılar da yeni heyecan yaşama dürtüsü belki etki eder. Ama dediğin gibi gelmesi için geçerli bir sebebi yok.-Atletico'da banko oynuyor ve takimin yildizi
-Senelik 12.5 milyon euro kazaniyor, bonuslar haric.
-Sehir guzel. Ulke guzel.
-Hocasi Simeone. En sevdigi teknik direktor.
-Takimi yarismaci takim, her kulvarda iddiali bir sekilde ilerleyebiliyor.
Simdi soruyorum, gelmesi icin bir sebebi olabilir mi boyle bir oyuncunun? Ayrilmasi icin bir sebep goremiyorum.
Büyük hata. Zaha, Ziyech vb. gibi isimlere gitmek hala ders alınmamış olur. Olana kadar inanmayacağım bu işe. Umarım olmaz bu iş. Di Marzio'nun kendi kaynağı değilmiş sanırım sevindirdi.
SOYGUN VARRRR
Bek, stoper, Arias ve Sara ile Torreira'yı yedekleyecek orta saha ile bu iş tamama erer.Bu takıma acilen 3-4 transfer lazım. Özellikle sağ bek ve stoper çok acil lazım
Bizim kadro mühendisliği biraz sıkıntılı. Beksiz kalıyoruz sahada sürekli, bazı mevkilerin düzgün yedeği yokHoca dusunmuyor gibi ama bize mutlaka ortasaha lazım, sara ve torreira robot değiller sknucta