Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.854
- 59.336
- 3.423
ebimbe hıyarı mis gibi bize gelecektin win win olacaktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yazın Hermoso olmayınca Osimhen’i almıştık üstat. Bu olayın üzerine hiç bir şey şaşırtmıyor artık beni.G. Dinc: "Gundeme bak. Icardi var, Osimhen'in bonservisini alalim mi? Olmazsa Dybala da var onu alabiliriz. Bu ne lan?"
Dursun Özbek Osimhen için sene sonu Napoli'ye cüzdanı gösterirkenG. Dinc: "Gundeme bak. Icardi var, Osimhen'in bonservisini alalim mi? Olmazsa Dybala da var onu alabiliriz. Bu ne lan?"
Okan hoca ve scout ekibi bilir doğru mu yanlış transfer mi olduğunu. İyi bir karakter ve sakatlık analizi yapmaları lazım. Yatışa gelecek karakterdeyse veya müzminse almamalılar tabikiDybala isi bayagi ciddi Plettenberg girdigine göre
Takimi mahvetmeyiz umarim
saçma sapan iş yapıyoruz akıllanmadın mı hocam ya
Bu herif romada kaç alıyordu acaba. Araplardan 25 milyonu reddetmiş diyordu halukDybala koçum sıcak bakıyorum diyorsun 12 m euro istiyorsun gel 6'da buluşalım bizide ısıt 12 m euro duyunca bi titreme geliyor.
dybala skriniar
bilemedim
Tek alınacak adam vardı o da ManU’ye gitti50 bin defa dedik kuzey afrikalı topçu almayın diye. Ulan hepsi sıkıntı çıkarttı takımda