GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

IMG_4583.webp

Haluk Yürekli: ''Skriniar adım adım Galatasaray'a yaklaşıyor.''

"Okan hoca ile FaceTime yaptıklarını da duydum. Skriniar, Galatasaray'a gelmeye okey. Hafta içinde Galatasaray bu transfere son noktayı koymak istiyor."

Skraniarrrrr

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Gökhan Dinç: ''Transfer tahtası resmi olarak açıldığı gün. Skriniar, Türkiye'ye gelmeye hazır.

Skriniar ciddi güç katacak. Davinson nasıl kalite katıyor ise benzerini bekliyorum. İki iyi transfer ile zaten önümüz açık. Fb Talisca alması onları kurtarmaz.

7 milyon euro diyenlerde vardı. 2.5 milyona 6 ay Skriniar'a soğuk bakmıyorum. Kiralık olmasaydı veya daha maliyetli olsaydı çok soğuk olurdum. Ben atletik bir stoper tercih ederdim ama kiralık Skriniar'ı alıp 8.5'u Nelsson'u sattık desek o paraya ekleme yapıp Mikautadze'ye basmak bana manktıklı geliyor. Skriniar+ Mikautadze+ genç orta saha mı? Skriniar+ Arias+ Pellegrini mi?

Skriniar+ Gürcü+ Melih Kabasakal+ kaleci olursa en iyisi olur mesela.

7 milyon euro diyenlerde vardı. 2.5 milyona 6 ay Skriniar'a soğuk bakmıyorum. Kiralık olmasaydı veya daha maliyetli olsaydı çok soğuk olurdum. Ben atletik bir stoper tercih ederdim ama kiralık Skriniar'ı alıp 8.5'u Nelsson'u sattık desek o paraya ekleme yapıp Mikautadze'ye basmak bana manktıklı geliyor. Skriniar+ Mikautadze+ genç orta saha mı? Skriniar+ Arias+ Pellegrini mi?

Bence bu ismi alamayız. Cherki gibi, isteyeni de çok.

Mikautadze olsa keşke. Skriniar mevzusunda da Nelsson’dan çıkılacaksa eğer atletik, hızlı bir stoper isterdim kafası az çok basan. Profil olarak pek farklı bi tip değil Skriniar her ne kadar kalitesi falan başka bir seviyede de olsa, sonuçta fizik olarak, form durumu olarak düşüşte olan bir oyuncu -farklı olsa zaten niye düşsün buralara orası ayrı mesele. Ha bir diğer yandan Icardi’de benzer bir durumdaydı, geldi neler neler yaptı. Tabii ki fark yaratabilir ligimizde. 6 aylık anlaşma da gayet okey duruyor.

Arias mevzusu n’oldu acaba onu merak ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt