Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.243
- 21.118
- 2.663
Ahmet kutucu 2.4 milyon pd
Szymanski 19 milyon pd
Fıkra bu kadar
Szymanski 19 milyon pd
Fıkra bu kadar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın gazını almaları gerek , takım umurlarinda değilaklı başında 1 tane yönetici olsa taliscayı istemez,zaten takımları agır oyunculardn kurulu 1 tane daha koşmayan adam ekleyecekler hemde kol gibi maaşla
ne dedilerSatılık trio
Ben Ali Koç ve Acun'un kulüpler üzerindeki yoğun baskısının yerli oyuncu transferlerinde de tıkır tıkır aleyhimizde çalıştırıldığını düşünüyorum. Geçen sezon da parlayan yerlileri Beşiktaş ve Fener'e bölüştürdüler. Gümrük'ten Levent, Alanyadan Oğuz Aydın istendi ikisini de Fener'e gönderdiler. Bunun gibi çok örnek var. Bu sebeple Eyüp ile bağlantıları doğru kullanıp iyi yerlileri önce Eyüp'e aldırıp oradan transfer yapmak lazım.hoca,yerli oyunculara karşı mesafeli nedense ama takımın omurgası yerli oyuncular olmalı
ahmet kutucuyu almak lazım yaz dönemıne kalırsa talibi çok olur
bu kadar merak iyi değildir değerli dostumArda puan almasaydı bugün neler olurdu acep
Gram adam olsanız özür dilersiniz ama yok ne diyelimbu kadar merak iyi değildir değerli dostum
Bize çelme takıp ifb ye takmasaydi söverdik elbette haklı olarak muzArda puan almasaydı bugün neler olurdu acep
Yenseydin dostumBize çelme takıp ifb ye takmasaydi söverdik elbette haklı olarak muz
tamam dostumGram adam olsanız özür dilersiniz ama yok ne diyelim
Allah nasip etsin
fbnin iki penaltı verilmemiş, 1 el poz var, var karışmalıymış, 3'ü de hemfikir.ne dediler
Satılmışlara bak caner pozisyonuna p6 demek ne yav hadi serdar alinin oyle demesini anladımda bunlarda mi dedi :dfbnin iki penaltı verilmemiş, 1 el poz var, var karışmalıymış, 3'ü de hemfikir.
diğeri caner'in osayi'ye müdahalesi, deniz çoban harici penaltı dediler.
çağlar'ın net dirseğine bahattin duran sarı, diğerleri kırmızı dedi.
melih 5 sarı kart yemeliymiş, caner 3 sarı yemeliymiş, 2. sarıdan atılmalıymış -el kol yaptığı için atılmalıymış-
eyüp'ün yediği gol faulmuş ama var karışamazmış, eyüp'ün attığı gol temizmiş ama yine var karışamazmış
anlatım biçimlerine ayar oluyorum. hep orta yol bulmaya çalışıyorlar ve var karışır karışamaz yorumlarını yine kendilerine göre yontuyorlar. eyüp'ün 2. gol niye var'dan verilemiyor oralı olmadan varın karışacağı durum yok diyip geçtiler. hem gol diyorlar hem var karışmaz diyorlar.
özet olarak eyüp 2 kırmızı yemeliymiş ve fb'nin 2 penaltısı yenmiş gibi bir algı oluşturdular.