- 25 Ocak 2010
- 53.464
- 39.132
- 3.923
kesinlikle yabancı olmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başa yerde gördün mü bu haberi sen ?kesinlikle yabancı olmamalı
başa yerde gördün mü bu haberi sen ?
sabahtan beri yabancı hakem konusunu ateşledin he.
Tek bir şart ile yabancı hakemi kabul ederiz ; Bu MHK Başkanı istifa edecek ve en azından Galatasaray ile Fenerbahçe’nin sezon sonuna kadar oynayacağı tüm karşılaşmalarda yabancı hakemler görev yapacak!Aksi takdirde bu kabul edilemez! Edilmemeli!Tezgaha gelmeyin..
O lanet portekizli gelirse vah ki vah. En son sporting lizbon - porto maçını piç etmişderbinin orta hakemi portekiz veya italyadan olur :d
ne tür hakem olduklarına , bir kukla gider diğeri gelir ihtimali MHK için kafamı kurcalıyor genede.Son paragrafı çok doğru yazmış. Kesinlikle bu olmalı kabul şartı.
Ölüm kalım maçlarında hep öldük ama 2.5 yıldır..yabanci hakem gelir de biz bunlari tokatlarsak bütün algilarini ve iftiralarini bir yerlerine sokariz böyle de düsünün
diyecek birseyleri kalmaz ve kaosa girerler
öyle yada böyle fb maci namus meselesi haline gelmistir
onlari o sahaya gömmezsek bize de yaziklar olsun
hakemin yabancı olması niye bu kadar korkutuyor milleti?
michael oliverı getirin yönetsin
Michael oliver değil çöp tetikçinin birini getirecekler o yüzden korkuyor millet. Ayrıca niye tek maça geliyor, hepsine gelsin. Kadıköydeki maçta yabancı hakem olsa şuan ali ve mourinho istifa etmişlerdi fark yedikleri için. Atilla kurtardı onlarıhakemin yabancı olması niye bu kadar korkutuyor milleti?
michael oliverı getirin yönetsin
Michael oliver değil çöp tetikçinin birini getirecekler o yüzden korkuyor millet. Ayrıca niye tek maça geliyor, hepsine gelsin. Kadıköydeki maçta yabancı hakem olsa şuan ali ve mourinho istifa etmişlerdi fark yedikleri için. Atilla kurtardı onları
mertens penaltıyı almaya çalışıyor mertens'e penaltı yapılmıyor. yarım adım öne koysa ayağını doğal koşusunda net penaltı zaten. sağ ayağını yere bastıktan sonra sürümesi penaltı değil. bana bu penaltı çalınsa çıldırırım herhalde. düşünsenize fb maçında bu penaltı fb ye verildi. neler hissedersin neler yasarsın oradan hesap et.Ekli dosyayı görüntüle 279770
Şu ayağın ucunun olduğu yere bakın yav mertens burada ayağını nasıl çeksin denilebiliyor abi. Herif düz bir şekilde topu alıp içeri giriyor kendi elinde ve kontrolünde olan pozisyon.
Beyazlının ayağı bizimkinin sol ayağının orada.
Kontrolsüz girmiş herif.
Bu kadar adinin olduğu bir basın ev ülke daha görmedim.
Bizimkilerin biraz saf olmasından dolayı güven yokCamianın tek akıllıları sadece gsc forum üyeleri mi? Kabul etmesin o zaman yönetim, niye sürekli birilerine akıl verme ihtiyacındayız?