GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ceza neymiş mesela acaba ?

youtube 'a çıkamazsın falan mı ? yoksa sadece Tv100 olayı mı. yoksa para cezası mı vs
GS maçları öncesi ve devre arasında imza verme falan diye gördüm bir kaç X paylaşımında ama ne kadar doğru bilmiyorum. Haluk'a verilen ceza bir milat olacaktır buradan anlaşılan diğer bizim başvurular neticesinde de cezalar yolda diğer kişilere de yada mahkemede de görevini kötüye kullanan kişiler var.

Erman Kılıçın 3 aylık gs seruveninde 1 golu var

Sallaininde 1 golü var

erman 3 ay için 100 bin euro aldı!

bedük ve okan buruk

GS maçları öncesi ve devre arasında imza verme falan diye gördüm bir kaç X paylaşımında ama ne kadar doğru bilmiyorum. Haluk'a verilen ceza bir milat olacaktır buradan anlaşılan diğer bizim başvurular neticesinde de cezalar yolda diğer kişilere de yada mahkemede de görevini kötüye kullanan kişiler var.

Öyle bir ceza mı olur?

Bu adalet sistemini anlamıyorum.

Okanın kankitosu lahmacuna bak sen

Herif vara gidilmeyen pozisyonumuzun var kaydını açıklattı

Limit zımbırtılarını çözdü

Varı yabancı yaptı

Orta hakemi de yabancı yapacakmış

Her gün kanal kanal gezip algı yapıyo

Haluk yürekliyi de şikayet edip ceza aldırmış

Koç bu sene de şmp olamazsa fbliler en azından yapı yıkıldı diyerek bunlara tekrar bi şans verecekler gibi görünüyo

Okan sende bu herifle dost olmaya devam et okannnnnnnn

İsmail yüksek lige şaibeli dedi bizimkiler milli takım kampında hayırdır çektiler emeklerine saygısızlık yaptırmadılar söylediğini geri aldı

Sen ise şampiyonluğuna leke süren adama biz dostuz çektin

Çek sen çek

Fb maçında frede verilen komedi penaltıya fbliler bile değildi derken net penaltı diyen sonra tepkiyi yiyince değildi diyen adamsın sen

Kimse bizi kör kuyuya atamaz bunu anlayacaksın!

Tarih tüm ülke ile mücadele edip şampiyon olacak Galatasaray'ı bir kez daha yazacak. Hergün yeni bir ibnelik dönüyor

Beyler bana fenerbahçenin uefadan men edildiği senenin uefa sitesinde ki linki lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt