GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaan çok ağır.
Mertens tek hamlelik oyuncu olmuş.
Berkan zaten ilk 18 e girebilecek oyuncu bile değil aslında.

Ama hocam tahtaya ilk mertensi yazıyodur. Çünkü hatalarını gördüğünü sanmıyorum

Hatip basket takımı kurmuyorsun haklısınama bir şeyi kaçırdın futbol takımı da kurmuyorsun ayaksız adam almışsın.

AZ maçında beraberlikten öte bir beklentim yoktu

Pragmatik düşünüp beraberlik için çıkmalıydık, yazık oldu

Şimdi hem elendik hem de ikinci maç topçularımız kendilerini parçalayacak

Icardi, Nelsson, Batshuayi çıkarıp yerine 3 adam soktuğumuzda rotasyon yine aynı kalmıştı

Üstüne 3 cezalı + Yunus olmayınca sahanın ortasına Berkan, Kaan, Mertens patır patır bırakınca

Okan hocada bile bile lades edip Kaan'ı sağ tarafa atıp garip bir taktik anlayışla random şeyler deneyince sonuç kaçınılmaz oluyor.

Başlı başına facia bir gün...

Başta yönetim sonra Okan(çeyrek hoca),Kaan,Berkan,demirbay,Muslera,mertens,jakops,apo,efe,Yusuf hadi abi köyünüze avrupa hayali hiç bir takımda bu adamlar olmaz.

Geçen sezon elenirken neyi yaşadıysan bu gece de aynı olayı yaşadık. büyük para harcayıp bir adım ileri gidemediysek hoca ve yönetim planlama işini yapamıyor demektir. Erden timur'un oluşturduğu kadro iskeleti sizi devamlı başarılı gösteremez, sizin de doğru işler yapmanız gerekiyor..

Okan hocanın bildiği tek oyun artık çok yetersiz.. ne bu oyuna oyuncu yetiştirebiliyoruz, ne kaleyi koruyabiliyoruz hatta hücum oynadığımızı iddia edip skor bile üretemiyoruz..

Berkan, Jelert, Kaan ve Mertensi ilk 11 de görmek istemiyorum artık.

Yazın komple yeni bir kadro kurulmalı yeni bir td ile

Barış
Davinson
İcardi
Lemina
Sara

harici hepsi defolup gitmeliler

Hedef 23! Tuttu.
Hedef 24! Tuttu.

* (Ama ikisinde de Icardi'nin saha içi ve dışı etkisi çok büyüktü. Ayrıca Erden Timur gibi bir psikolojik üstünlük vardı.)

Hedef 25! ????

Çok ciddi bir soru işareti. Erden Timur ve Icardi'nin iki şampiyonluktaki etkisinin daha fazla olduğunu hep düşünüyordum ama bu derece olduğunu tahmin edemezdim. Şu yaşadığımız süreç gösterdi ki Okan hoca moca değil. Olsa olsa en fazla Başakşehir hocası olur. Bu realiteyi idrak etmiş olduk.

Üçlü denen garabeti de bırakırız umarım. Şampiyonluk götürür ciddiyim.

Cuesca
Sallai
Jelert

Üçlüsünden ne kadar az kişi sahadaysa o kadar iyi.

Muslera
Frankowski
Sanchez
Bardakçı
Elmalı /Jakobs
Torreira
Sara (Lemina)
Barış
Mertens (Morata)
Yunus
Osimhen

Kadro budur. Sonradan Ahmet girer. Üçlü falan aman

3 lü 4lü meselesi de değil mevzu. Takım güçsüz. Koşamıyoruz. İleri giden geri gelemiyor, geride kalan ileri gitmiyor. Böyle olunca da takımın boyu çok uzuyor ve savunma yapmak imkansız hale geliyor. Hem de maç içinde daha çok yoruluyoruz.
Oyuncular ikili mücadeleleri kazanamıyor. Hava toplarını alamıyor. Dönen topları genellikle rakip alıyor.
Velhasıl takımın sorunu adam gibi çalışmamak.
Sayın oyuncularımız malesef şımardılar. Sağda solda Allah'ın günü parti yapıp birbirini emcükleyeceğine birazcık çalışsa iyi olacak artık.

AZ maçında beraberlikten öte bir beklentim yoktu

Pragmatik düşünüp beraberlik için çıkmalıydık, yazık oldu

Şimdi hem elendik hem de ikinci maç topçularımız kendilerini parçalayacak
bu takım berabere kalacak kadar defans yapmasını bilmiyor

o yüzden her mac cok gol yiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt