GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yayv bende biliyorum kavukcunu. yaptığını

o ayrı konu

kim bu ismi kavukcuya söyledi çok belli

tipik bir okan buruk transferi ya tipik

ben hiçbirinize inanmıyorum

scout tayfa uffffff çok iyi topçu diyorsa
kesin bok gibi topçudur
Scout tayfa degil yav kim ne diyor bakmadim ben kendim diyorum iyi bir kanat bek oynatabilene diye.

Bence net biçimde torreiranın zamansız doğumgünü partisinin yorgunluğu vardı takımda

Yani ne desem bilmiyorum, amatör kulüp gibiyiz, hiçbir kuralımız kırmızı çizgimiz yok. İsteyen istediği gibi yaşayabiliyor
Bu durum çoktandır var görmek istenmedi. Biz uzun süredir düşüşteyiz ve kötü oynuyoruz. Kieve ve hataya puan kaybeden takımız

Bence net biçimde torreiranın zamansız doğumgünü partisinin yorgunluğu vardı takımda

Yani ne desem bilmiyorum, amatör kulüp gibiyiz, hiçbir kuralımız kırmızı çizgimiz yok. İsteyen istediği gibi yaşayabiliyor
Leş gibi uzun vurup durdugumuz bir maçti yine her maç mi dogum gunu var knk 504 tane vurduk 1 tanesi tuttu onda da barış batirdi sonra sallai sansa gelisine iyi vurdu. Yoksa oda gol olmazdı. Takim 60 metreye uzun vurnaktan baska bir halt yapmiyor bir 1.5-2 aydir falan.

ikinci lig atletik oerformans ekibi 300 milyonluk takımın atletizmini yönetiyor!!!!

Leş gibi uzun vurup durdugumuz bir maçti yine her maç mi dogum gunu var knk 504 tane vurduk 1 tanesi tuttu onda da barış batirdi sonra sallai sansa gelisine iyi vurdu. Yoksa oda gol olmazdı. Takim 60 metreye uzun vurnaktan baska bir halt yapmiyor bir 1.5-2 aydir falan.
apokerimi izlemekten kusasım geliyor artık, takımın iyi oynadığı nadir maçlarda bile bu adam sürekli uzun vuruyor. Kaan berkan apokerim sene sonu kesin yollanmalı

apokerimi izlemekten kusasım geliyor artık, takımın iyi oynadığı nadir maçlarda bile bu adam sürekli uzun vuruyor. Kaan berkan apokerim sene sonu kesin yollanmalı

geçen sene şubat ayından beri sol stoper diye bağırıyorum ya

bu nasıl birşey ulan!

göz göre göre 1 sene iki t dönemi en acil yer ya

bak 10 no bile okadar acil değildi!

Şimdiden yaziyorum bak rize maçida ayni saçmalık olacak uzun vurup duracaz yine 50-60 metreye ha 1 tane degil 3-4 tane belki 5 tane yakalacaz oda osimhenden dolayi @P. Enis Sever
Şu anda organize bir şey yok ki zaten takımda. Apo soldan alıp dribling deneyecek orta açacak veya çapraza uzun atacak.

Okan buruk başakşehirde de böyle oynuyordu yadırgamıyorum artık

nihat kahveciyi delirtmiş hoca :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt