GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben herşeye rağmen en az beraberlik alırız diyordum ya kaan sıçtı batırdı resmen. Hocayı falan geçtim, alman altyapılı bi adam sğrekli böyle satış yapmamalı. Bu adam bir daha oynarsa izlemeyi de bırakırım artık

Ben herşeye rağmen en az beraberlik alırız diyordum ya kaan sıçtı batırdı resmen. Hocayı falan geçtim, alman altyapılı bi adam sğrekli böyle satış yapmamalı. Bu adam bir daha oynarsa izlemeyi de bırakırım artık
pozisyonu izle

bile isteye giriyor kırmızı icin

Kaan kırmızı görmeseydi de yenilirdik, kievde ajax'ta rfs'de as oyuncular da vardı. Okan bahaneleri bıraksın kral çıplak

Dengesiz herifin teki ayni prag macindaki gibi 1e1 ayni sekilde atıldi çalımı yedigi gibi takıyor çelmeyi indiriyor geçeni herif sari kartla oynamak nedir zerre bilmiyor

heeee kavukcuda frankowskiyi kesin biliyordur benim gibi

komik olan sizin hala daha hangi transferin kimin seçimi olduğunu bilmemeniz

lemina taraftarın
morata gardi-kavukcu
diğerleri hepsi okanın istedikleri bu çok net

kavukcu ne bilsin frankowskiyi, cuestatı filan ya!

artık anlayın neyin ne olduğunu

okanın forvetde 1 numarası emboloydu 2 mikautadze

biri kronij sakat diğeri vasat herifin teki

adamın istediği tüm topçular sorunlu

bu adam seferoviçle muriçi istiyordu
icardiyi istemiyordu

erden zorla aldırdı!

okanın tek istediği adam gerçek manada tutan torreşradır bunu kendide söyledi ilk şampiyonlukda

istemediği adamlarıda sevince seviyor
sevmeyince hemen harcıyor küstürüyor

her giden herkese tşk ederken buna etmiyor
çocuklar nefret ediyor belli ki!

vallah nurullahcığım hiç komik değil

Cuesta menajer önerisi. Okan Hoca en fazla tamam gelsin diye onaylamıştır. "Bunu istiyorum" diye ismini kendi ortaya attığı biri değildir.

Yahu Kaan yazın gitmek istese engel mi olucaz? 20m bonservis mi isteyeceğiz? O kadar çok gitmek istiyorsa bir şekilde bırakırız anlaşırız zaten. Neden gitmek için bilerek kırmızı kart görsün, ne saçma sapan komplo teorileri kuruyorsunuz?

fenerlilere bak 10 yıldır samp olsalar böyle mutlu olamazlardı

Takımda üretkenlik, kalite, bireysel beceri kalmadı. Bek ve stoper aşıkları 50 milyon kazık soktu hala rahatlamadı. Daha fazla bek ve stoper alınmasını istiyorlar. Üçlü savunmada toplam 7 defansif oyuncuyla oynamamızı istiyorlar. Hayırdır küme düşme hattındaki anadolu takımı mıyız biz ? Defansla kafayı bozmuş bir kitle var. Takım orta sahayı geçemedikçe daha fazla defans istiyorlar. 10 numara ve kanat lazımken bütün transfer dönemi bek ve stoper yangınlarıyla geçti.

İşin kötü tarafı bugün yaptığımız açıklama ve başvurunun da etkinliği kalmadı aynı gün bu hezimeti yaşayınca. Kimse sallamaz bizim bile gündemimiz olmaktan çıkmış bu VAR konusunu...

İşin kötü tarafı bugün yaptığımız açıklama ve başvurunun da etkinliği kalmadı aynı gün bu hezimeti yaşayınca. Kimse sallamaz bizim bile gündemimiz olmaktan çıkmış bu VAR konusu...
Çok keskin silkelenme lazım, gerekirse aramızda kavga bile olmalı silkelenmek için çünkü sezonun kaderi rize ve fb maçları geldi çattı. Takım kampa alınmalı ve tatil modu bitmeli

Lemina 11 yazilmasi lazim. Savunmaya bi cözüm lazim artik. Yoksa bu gol yeme sorunumuz devam edecek. Orta sahda isiran adam lazimdi, geldi artik oynatin.

Lemina 11 yazilmasi lazim. Savunmaya bi cözüm lazim artik. Yoksa bu gol yeme sorunumuz devam edecek. Orta sahda isiran adam lazimdi, geldi artik oynatin.
belli başlı isimleri direk kesmek lazım

bazı isimleride direk kadro dısı bırakmak lazım

bugunden itiraben kaan ayhan berkan gibilerine ihtiyacımız yok kadro dısı gelmelı

mertens asla 11 cıkmamalı

Okan inat etmese çözüm şuan 3 lü ortasaha çünkü takımda emekli mertens dışında 10 numara yok. Lemina sara torreira yapmak lazım artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt