Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 14.621
- 8.066
- 1.428
Avrupada saygi duyulmak istiyorsan bu kadar para harcayip rezil olmamalisin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hiç olmazsa zırt pırt kırmızı görüp takım satmaz.Eyvah eyvah daha bu takima kademe ozurlu Eren girecek. Pohu yedik.
eğer şampiyonluğu garantilersek aynı gün okan buruk yaka paça kovulmalı,, sonrada bu ahraz yönetim istifa etmeli
kurtuluş reçetesi
tam bir mal!
Birinin Okan beye futbolun presden ibaret olmadığını söylemesi lazımSıradaki OB saçmalığını söylüyorum,
AZ maçında bu kazığı çıkarmak için hayvani pres oyunu oynatacak, takımın boş yere pilini bitirip fener maçına çıkaracak.
Yok baba bu adam düzelmez.Birinin Okan beye futbolun presden ibaret olmadığını söylemesi lazım
Icardiyle falan alakası yok. O da olsa şimdiye çoktan ıslıklanmıştı. Takımın gücü yok gücü. Ayakta duramıyoruz. Topu kaybedince geri koşabilen ada yok takımda. Adamlar iki pas yapıp topu ileri taşıyabilirse direkt gol pozisyonu oluyor.Aklı başında bir hoca Icardi devreden çıktığı anda pres mres işlerini salardı. Orayı organize eden Icardi idi, devreden çıktığından beri bütün pres işi çöktü. Sürdürülebilir olmadığı da barizdi. Oyunu tutmak zorundasın, tenis maçına dönüyor her seferinde.
Adamdan çalımı yemiş ayağını sokuyor oraya. Ama ben ne Berkan a ne Kaan a kızmıyorum.Sene sonu Kaan’la teşekkür edip yollar ayrılmalı, bu nedir kardeşim ya böyle bir maçta böyle bir kart mı görülür, üstelik ikinci defa yapıyorsun bu hatayı