- 1 Mayıs 2018
- 57.908
- 48.687
- 3.873
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynen barış yunus var takımda 0 sağ bek varken kanat baskısı yapılacaktı
yunus bence dediğin profile uygun, zor top kaybediyorikiside de pas oynunda hiç yoklar bize bir tane fegh tarzı kanat lazımdı ama formasyon 3-5-2 olunca onu da nereden kullanabiliriz ki
3-5-2 sistemi bize doğru olan mı yeni transferlerle beraber göreceğiz
Ekli dosyayı görüntüle 279931
Gruplardaki ilk AZ maçından bir örnek görüntü aldım arkadaşlar, dünkü maçı bulamadım,
Şuraya bakın bu takım nasıl oyun kuracak? ortada 6v1 sayısal üstünlük adamlarda, sonra ya ''kanada at oyun sıkışsın'' veya ''şişir osimheme''
inşallah ban yersinTabiki destek açıklaması yapılacak derken?
Sen yaşanılan rezaletlerin farkındamısın acaba
yunus bence dediğin profile uygun, zor top kaybediyor
3lü oynamamız elzem ya
4-2-3-1de çok eksik var hem as hem yedek
diğerinde de eksik yok değil ama daha az net şekilde
Lig maçında kazanmak bu algıyı yıkmıyor ki aksine körüklüyor, avrupa maçında 4 yiyorsun aleyhine penaltı + kırmızı veriliyor burada ittiriliyorsun algısını rahat rahat yapıyorlar bunun doğru olup olmaması önemli değil korkum herkese sirayet etmesi ve sonuç olarak doğranmaya başlanmamızBiz kazandıkça algıları boşa çıkıyordu.
Şimdi puan kayıpları yaşanınca zevkten dört köşe oluyorlar.
Bu yüzden takımın üzerindeki negatif enerjiyi bir an önce bertaraf edip lig maçında reaksiyon vermeliyiz.
Gsli olmakinşallah ban yersin
Gsli olmak
Gsli olmayanın kabusu olmak
Gsye zarar vermeye çalışanın karşısında olmak
Bunlar ban sebebiyse AFİYETLE YERİM
Akıllanmış görünüyor
Kim daha büyük gsli söylebenden daha buyuk holigan deiilsin deyo
Sen çocuk musun samet.Tabiki destek açıklaması yapılacak derken?
Sen yaşanılan rezaletlerin farkındamısın acaba
Kim daha büyük gsli söyle
Ben mi recep mi
(Söz banlanmayacaksın)
yok taraftar embesil gibi davranarak hocayı istifa ettirip oyuncuları ıslıklayıp elimizdeki bütün avantaja rağmen fbyi şampiyon yapmalıyız.Sen çocuk musun samet.
Psikolojik olarak takıma ve hocaya baskı yapıldığında neyle karşılaştığımızı hatırlamıyor musun.
Daha 3 sene yeni oldu. Avrupada asıp kesiyorduk 13 hafta üst üste kazanamaz olduk oyuncular kazanacağına inanmıyordu. Kerem bu durumdan nasıl çıkacağız bilmiyoruz diyordu.
Hocaya destek çıkacaksın, oyunculara buranın neresi olduğunu hatırlatacaksın ve moral vereceksin.
Şu dakika başka çözümü yok, herkesin kırılması pamuk ipliğine bağlı.
oha okan hoca oyuncular direkt kaleye gitmeye çalışıyor mu dedi? eeee ben bizzat okan hocanın bi antrenman videsou görmüştüm,topu alınca hemen dikine ileri oynayın vb tarzı bi şey diyordu,oyuncular talimatsız iş yapamaz ki zaten hadi yaptılar diyelim o zaman hoca yeni talimat vereceko oyunu hiç oynatmadı okan buruk. hep bildiği ilerde bastı ama oyuncular o güzel futbol izlettirdiği enerjide değil. kendi de söylüyor oyuncular direkt kaleye gitmeye çalışıyor diye. 3 pasta kaleye gitmeye çalışırsan ve hep aynı sekilde, 3 pasta da golü yersin.