GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ya o gerginlik iddiaları balon olabilir ama bence okan'ın takım üzerindeki etkisini negatif etkileyen bir kaç oyuncu var.
muslera, mertens gibi adamlara sözü geçmiyor. sezonu bitince onları emekli etmek lazım.
hocanın saygınlığı sallanmaya başlayınca oyuncular da kafasına göre takılmaya kalkışır öyle ortamda.

Bunlarda kolpaci çıktı o çete dediğiniz adamlardan kim vardı maçta bi muslera o mu yürümüş barışın üstüne.

Zaten adama herkes takık, ben de birşeyle sallayım da prim kasayım açıklaması gibi.

Okan'ın futbolcuları rahat bıraktığı bir gerçek. Bunun avantajı olduğu gibi dezavantajları da var. Sert takılma için de aynısını söyleyebiliriz. Oyuncu idaresinde kötü olduğunu düşünmüyorum. Oyuncu küsecek diye etkilendiğini de sanmıyorum.

Nelsson örneği var, iyiyken Nelsson hep oynadı. Sanchez iyileşmişken bekledi. Zaniolo, Ziyech, Zaha bunların hepsi yedekte oturdu.

Okan hocanın en büyük sıkıntısı oyuncuyu hızlı kaybetmesi. Ziyech, Zaha katkı sağlarken bir anda kadrajdan çıktılar aynı Nelsson gibi. Şu an Kerem Demirbay, ben de oynatmam bir sürü eleştiride de bulunuruz ama bu adamın tekniği, şutu doğru zamanda herkesten faydalanmak lazım. Unuttu mu tam unutuyor.

Eski Açık'ı izliyorum, Kıyıcı ağır içinden geçiyor şuan oyuncuların ve hocanın öyle böyle değil.

dün oynayan takımın en az yarısı olmayacak o maçta sanki
olmasın,oyuncu bazlı düşünceksek ohoo, iş sadece oyuncu ile olmaz ha olursa o da eleştiri konusu niye kötü futbol var diye, adamların oyunu bize ters istediği kadar yeni kadro olsun sıkıntı çıkabilir,bireysel yetenekle kazanırsak orasını bilemem, ama yine sanki ileri şişirme oynayacağız gibime geliyor umarım olmaz bu

Şu ikisini nasıl bir tuttun yav.

Eleştirmekten gözün kör olmuş.
Rte’yi yada x kurumun başındaki kişiyi eleştirdiğimizde ülkeyi kaybedip başkalarının eline geçmiyor. Burada son yıllarda psikolojinin büyük etkeni olan oyun olan futbolda eleştirmek kendi kendine yara vermiş oluyor.

Ayrıca bahsettiğin şey eleştirmek değil.
Pp resmine okan istifa koyan birisi eleştiriyoruz diyor kafayı yemelik.

Sen eleştirmiyorsun yemeye çalışıyorsun.
Sosyal medyayı takip ediyoruz diyen adama şampiyonluk gecesi istifa yaz bakalım. Şu dakika linç etmek için fırsat kovalayanlar yapsın istifa ediyor mu etmiyor mu görürüz.

Şunu yap diyoruz, değiştirmeyecek diyorsun. Bunu yap diyoruz değişmeyecek diyorsun ee madem değişim olmayacak bu adamı eleştirdiğinde hatta yerden yere vurduğunda seni takacağını nerden çıkarıyorsun o halde.
Malesef yine saçmalamışsın sorduğun 1-2 şeyin cevabı da bu mesajı yazdığın alıntımda mevcut

barış ajax maçında çok el kol yapmıştı ilk yarıda özellikle belki bi agresyon olmuş olabilir
fekat toreiranın doğum gününde mevcutmuş o yüzden elemanın anlattığı gibi aktüel bi gerginlik olduğunu sanmam
Barış'a Morata'da geldi hep yıldız oyuncularla oynuyorsun diye bir soru soruyorlar. Onları övdükten sonra onlar da benimle oynuyor diyor :))

Barış ve Yunus gerçekten büyük katkı verdiler. Devamlı övülen adamlarla kıyaslanıp kendileri daha çok skor katkısı yapınca etrafın gazına gelmezler inşallah.

Bir mesajım da yazmıştım. Barış ve Yunus hem hakeme hem arkadaşlarına gereksiz el-kol yapıyorlar diye, buna dikkat etmeleri lazım. Ben oldum dediğin anda her şey değişebilir. Özellikle Sallai'ye daha fazla yapıyorlar.

Barış çok daha değerli topçu bizim için. Olmasa sampiyonluklardan en az biri yoktu.
:D
cennet-mahallesi-yunus-1.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt