Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.553
- 73.101
- 5.188
Bir salgın aldı başını gidiyor, ailede herkes hasta bi ben olmadım. Eklem ağrısı halsizlik ateş fena bi hastalık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muslera kaptanlık yapamıyor her kaleden çıktığında saçma bir şekilde kart gösteriyorlar zatenBu takımın kaptanı da yok. Uzun süre oynadı diye birine kaptanlık verilmez. Lider karakterli bir oyuncuya kaptanlık verilir.
aynı semptomlar bire bir bende yaw.Bir salgın aldı başını gidiyor, ailede herkes hasta bi ben olmadım. Eklem ağrısı halsizlik ateş fena bi hastalık.
Boğaz enfeksiyonuymuş. Azitro diye antibiyotik verdiler bizimkilere, pazartesi geçmezse bi daha gelin ilaç değiştirelim dediler. Değişik bişeyaynı semptomlar bire bir bende yaw.
kaç gündür geçmedi.
biraz geçer gibi oluyor, ertesi gün yine aynı.
Bir salgın aldı başını gidiyor, ailede herkes hasta bi ben olmadım. Eklem ağrısı halsizlik ateş fena bi hastalık.
Geçmiş olsun arkadaşlar.En yakın zamanda doktora 1 gidin bence..aynı semptomlar bire bir bende yaw.
kaç gündür geçmedi.
biraz geçer gibi oluyor, ertesi gün yine aynı.
tşkrler.Geçmiş olsun arkadaşlar.En yakın zamanda doktora 1 gidin bence..
Sürekli dizilis değistiren takımdan orhan uluca ağabey inde dedigi gibi bir halt olmaz 1 ay sonra ne yapacagız peki rtas? yine mi uçluye dönecez. Morata geldi diye bir karar verilmesi gerekiyor. Boyle bir seyde oturtamiyorsunMorata 1 ay yokmus
3 lü savunma kurgusundan vazgecip malzemeye uygun dizilisle önce rize akabinde ifb yi düdüklemeliyiz
Geçmiş olsun arkadaşlar.En yakın zamanda doktora 1 gidin bence..
Benim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yavtşkrler.
rize maçının oranlarına fısılda, acil :/
en büyük ilaç, oradan gelecek güzel bir haber olacak :d
Hastalık işi şakaya gelmez reis.Keyfi 1 harcam değil sonuçta..Ekli dosyayı görüntüle 279989
Merhaba, bal limon sıcak şeyler tüketin, istirahat edin.
Çıkışta da 978 TL Muayene perasını veznede Mükremin Bey'e ödersiniz , makbuz yazacak size.
heralde gelmez, sürekli ciddi yorum yapmaktan sıkıldığım dakikalardayımHastalık işi şakaya gelmez reis.Keyfi 1 harcam değil sonuçta..
Kaan bu seferde akintola yi indiriyor ve Maçi kaybediyoruz demek abvBenim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yavBizim takıma Kırmızı Kart çıkıyo ve Ms 2'ye Oynanma Oran'ı çok fazla
Maç zamanına kadar Oranlar çok değişir o zaman bakmak daha iyi olur ama dediğim gibi benim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yav
![]()
Avustralya Ligi Maçlar'ını izlemni tavsiye ederim reisheralde gelmez, sürekli ciddi yorum yapmaktan sıkıldığım dakikalardayım![]()
Dediğim gibi Oran Sistem'i sıkıntılı ben güvenmiyom mizah olsun diye paylaşıyom burdaKaan bu seferde akintola yi indiriyor ve Maçi kaybediyoruz demek
Bende mizah yaptım la o macta kaan oynarsa zaten 7 değil 700 sulalesine sövmek şart olur sayin hocamizinDediğim gibi Oran Sistem'i sıkıntılı ben güvenmiyom mizah olsun diye paylaşıyom burda![]()
Morata’yı aldık 10 numara yerine. Sevmesem de kalitesine birşey diyemem Morata’nın, ancak Gouiri gibi bir 10 ve Cuesta yerine Pavloviç olsaydı Türkiye liginin çok çok üstünde bir kadro olurdu ki AL için bile yeterli olurdu. Şu anki kadro da Tr ligi ziyadesiyle yeter de artar. Ancak kenar yönetimde sıkıntı var. Buraya da bir müdahale gerekli.. yardımcı td vardı yabancı, adını hatırlayamadım, o gitti sene başı ve iyice sıkıntı büyüdü…Devrearası gelmeden bangır bangır bağırıyordu takımın düşüşe geçeceği belliydi, çok sayıda transfer yapıldı bu yüzden ama bana göre en önemli eksiğimiz 10 numarayı kapatamadık. Ofansif sıkıntı var, Yunus kurtarıyotdu takımı onun gibi kreatif başka oyuncumuz yok.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi