GSC Futbol Nöbeti | Hedef #25

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam gibi bi solbekimiz olsa hiç endişem olmayacak ama o bölgemiz delik deşik

Umarım eren hırsıyla sezon sonuna kadar bizi idare eder

şu BAY vs Muslera olayı nedir bilen var mı ?

Morata 1 ay yokmus

3 lü savunma kurgusundan vazgecip malzemeye uygun dizilisle önce rize akabinde ifb yi düdüklemeliyiz
Sürekli dizilis değistiren takımdan orhan uluca ağabey inde dedigi gibi bir halt olmaz 1 ay sonra ne yapacagız peki rtas? yine mi uçluye dönecez. Morata geldi diye bir karar verilmesi gerekiyor. Boyle bir seyde oturtamiyorsun

Geçmiş olsun arkadaşlar.En yakın zamanda doktora 1 gidin bence..
Dr.gif

Merhaba, bal limon sıcak şeyler tüketin, istirahat edin.

Çıkışta da 978 TL Muayene perasını veznede Mükremin Bey'e ödersiniz , makbuz yazacak size.

tşkrler.

rize maçının oranlarına fısılda, acil :/

en büyük ilaç, oradan gelecek güzel bir haber olacak :d
Benim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yav :D Bizim takıma Kırmızı Kart çıkıyo ve Ms 2'ye Oynanma Oran'ı çok fazla :D Maç zamanına kadar Oranlar çok değişir o zaman bakmak daha iyi olur ama dediğim gibi benim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yav :D

açıkçası hocaya cok kızamıyorum artık,3 senedir adamın bize vaat ettigi bu yani bende fazlası yok diyor

tamamen lig şampiyonlugu ve kısa vadeli kafa yapısında

avrupa başarısı için her anlamda transfer taktık vs planlı bir hoca ve ekip olmalı

Benim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yav :D Bizim takıma Kırmızı Kart çıkıyo ve Ms 2'ye Oynanma Oran'ı çok fazla :D Maç zamanına kadar Oranlar çok değişir o zaman bakmak daha iyi olur ama dediğim gibi benim Oran Sistem'i sıkıntılı kanks yav :D
Kaan bu seferde akintola yi indiriyor ve Maçi kaybediyoruz demek abv

Devrearası gelmeden bangır bangır bağırıyordu takımın düşüşe geçeceği belliydi, çok sayıda transfer yapıldı bu yüzden ama bana göre en önemli eksiğimiz 10 numarayı kapatamadık. Ofansif sıkıntı var, Yunus kurtarıyotdu takımı onun gibi kreatif başka oyuncumuz yok.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Morata’yı aldık 10 numara yerine. Sevmesem de kalitesine birşey diyemem Morata’nın, ancak Gouiri gibi bir 10 ve Cuesta yerine Pavloviç olsaydı Türkiye liginin çok çok üstünde bir kadro olurdu ki AL için bile yeterli olurdu. Şu anki kadro da Tr ligi ziyadesiyle yeter de artar. Ancak kenar yönetimde sıkıntı var. Buraya da bir müdahale gerekli.. yardımcı td vardı yabancı, adını hatırlayamadım, o gitti sene başı ve iyice sıkıntı büyüdü…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt